Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Nástrojové a live mikrofony bazar

Hledáte levné, ale přesto 100% funkční zboží? Jste na správné adrese. Ušetřete a prozkoumejte svět rozbaleného, zánovního nebo použitého zboží. Vše prochází rukama našich specialistů, takže se nemusíte bát, že byste dostali nefunkční, nespolehlivý, poškozený nebo zašpiněný výrobek.

Rozbalené – nové a v perfektním stavu s plnou zárukou. Původní balení ale někdo otevřel před vámi. Proč? Šlo například o nevhodný dárek. Zboží jsme opět pečlivě zabalili do původního obalu a teď možná čeká právě na vás. V plné parádě a navíc s cenovkou, která je o poznání nižší.

Spolehlivost za parádní cenu – žádný háček v tom nehledejte. Vše jsme důkladně zkontrolovali a s jistotou vám nabízíme plnou záruku, tedy 24 měsíců.

Zánovní – plně funkční zboží, které již utrpělo nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Ve většině případů ho obdržíte s kompletním příslušenstvím. Jedná se o spolehlivé produkty, které předchozí dobrodružství nijak výrazně nepoznamenalo a nyní čekají na nového majitele. Na zánovní zboží vám dáme téměř plnou záruku 21 měsíců.

Ze všech sil se snažíme zachovat původní balení a často se nám to povede. Prioritou je ale ochrana, a proto někdy musíme v případě zánovního zboží sáhnout po náhradní krabici.

Použité – zcela funkční zboží připravené k okamžitému používání, což vám s klidem garantujeme zárukou na 12 měsíců. Může se stát, že produkt obdržíte pouze se základním příslušenstvím. Balení ale vždy obsahuje vše, co je potřeba k plnohodnotnému použití výrobku. Jsou to bezvadné nebo servisované produkty, které ani přes viditelnější opotřebení nepatří do starého železa.

Tato varianta může mít náhradní obal – ochrana je na prvním místě. Své poslání ale výrobek plní stejně, jako by byl úplně nový. Více informací o bazarovém zboží zde.

Upřesnit parametry
25 položek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18