Obnovit stránku

TRIBAL ESSW21 CZ

4,0 3 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

TRIBAL ESSW21 CZ

Náušnice Tribal ESSW21 CZ jsou perfektním doplňkem vyrobeným z chirurgické oceli, které vyzdvihnou jedinečnost a eleganci každé ženy. Osazeny jsou bílými krystaly Swarovski, které jsou chráněny unikátní oděru vzdornou epoxidovou vrstvou. Tyto krystaly budou nádherně zářit a podtrhnou váš přirozený půvab.
Tělo náušnic je z chirurgické oceli. Ocel, zvaná také jako švédská ocel, je velmi odolná a vyniká vysokou tvrdostí. Můžete si tedy být jisti, že tento šperk vydrží i náročnější nošení, které například stříbro či zlato nezvládá a šperk se poškozuje. Bez problémů můžete šperk použít nejen ke slavnostnějším příležitostem, ale i pro běžné denní nošení.
Unikátní broušení a ochranná epoxidová vrstva zajišťuje krystalům výjimečný lesk a jedinečný třpyt. Zapínaní náušnic je řešeno jednoduchým způsobem pomocí puzety. Náušnice jsou široké 10 mm a mají tvar kruhu s dutinou uprostřed. Tyto náušnice jsou vhodným dárkem, který lze nosit každý den. Dopřejte si módní doplněk, který podtrhne váš jedinečný styl!

Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Určení

Určení Dámské

Typ šperku

Typ šperku Náušnice

Osazení, kamínky

Osazení Krystaly Swarovski

Materiál

Materiál Chirurgická ocel, Krystal
Hmotnost šperku 2,00 g
Povrchová úprava Lesk

Typ zapínání

Typ zapínání náušnic Puzeta
Kód:  SP410
Prod. číslo:  ESSW21CZ

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01