Obnovit stránku

New Era 940 NHL BS uni

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

New Era 940 NHL BS uni

Krásná kšiltovka ze série NHL pro fanoušky týmu Buffalo Sabres. Čepice má tmavě modrou barvu, na které se v přední části vyjímá mohutné vyšívané logo Buffalo Sabres. Kšiltovky typu New Era 940 jsou charakteristické šestipanelovou korunkou, která svým střihem kopíruje tvar hlavy. Čepice díky tomu skvěle padne. Zadní panely čepice jsou otevřené a spojené nastavitelným páskem s kovovou sponou. Zakřivený kšilt má 8 řad švů.

Klíčové vlastnosti

  • Stylová, skvěle padnoucí čepice se zakřiveným kšiltem
  • Mohutné vyšívané logo Buffalo Sabres upoutá pozornost
  • Nastavitelná velikost obvodu pomocí pásku se sponou
  • Kvalitní kšiltovka od předního světového výrobce

Velikost:
universal

Barva:
tmavě modrá

New Era

New Era je mezinárodní lifestylová značka, která na trhu působí již přes 90 let. Vyniká širokou nabídkou kšiltovek, ale také oblečení a doplňků. Řadí se mezi přední světové značky a soustředí se na kvalitní a zároveň stylové výrobky. Snaží se o propojení kultury, sportu a módy napříč národy a generacemi. Kultovní čepice New Era vám zaručují vytvoření vlastního osobního stylu, který podtrhne vaši osobnost a životní filozofii. Heslem New Era je být vždy kreativní, inspirující, ale v první řadě přicházet se svěžím designem.

Kód:  SPT3374
Prod. číslo:  889353872959

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13