Obnovit stránku

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

4,3 18 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konference

Niceboy

Bezdrátová sluchátka

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy Sakura jsou bestsellerem mezi bezdrátovými sluchátky. Nabízejí pokročilejší výbavu a vylepšený zvuk, stabilitu a hlavně výdrž. Na jedno nabití můžete poslouchat až 30 hodin. Nabíjení pak potrvá pouhé 2 hodiny. Mezi vylepšení funkce sluchátek Niceboy HIVE 2 Joy Sakura patří také možnost komunikace s hlasovými asistenty.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Vstupte do světa opravdu kvalitního zvuku

Bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy Sakura jsou vybavena kvalitní technologií s MaxxBass, která zajistí perfektní zvuk, kdy uslyšíte každý tón čistě a jasně. Budete mít najednou pocit, jako byste byli přímo v nahrávacím studiu.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Poslech hudby bez jakýchkoli výpadků

Poslouchejte svou oblíbenou hudbu kdykoliv a kdekoliv se sluchátky Niceboy HIVE 2 Joy Sakura. Sluchátka propojíte pomocí Bluetooth 5.0. technologie, která vám zajití stabilní a kvalitní přenos vzduchu do vzdálenost až 10 metrů.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura

Vydrží až dlouhých 30 hodin

Mezi hlavní přednosti sluchátek Niceboy HIVE 2 Joy Sakura patří bezesporu dlouhá výdrž. Na jedno nabití můžete poslouchat hudbu až 30 hodin, díky čemuž nemusíte neustále myslet, kdy sluchátka dobít. Dobíjení navíc zabere jen pouhé 2 hodiny, takže za chvíli můžete v poslouchání hudby či podcastů pokračovat.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura
Niceboy

Nejde jen o obyčejná sluchátka

Veškeré ovládání máte přímo na sluchátkách Niceboy HIVE 2 Joy Sakura. Díky tomu máte vše ihned k dispozici. Na sluchátkách naleznete kompletní ovládání, hands-free i společný port pro nabíjení a audio vstup. Sluchátka můžete využívat nejen bezdrátově, ale také i s ním. V případě, že se vám sluchátka vybijí, můžete je zapojit do nabíječky a pokračovat v poslechu. A jako bonus, sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy Sakura mají k dispozici také podporu hlasových asistentů.

Niceboy

Skutečně perfektní přilnutí k uchu

Pohodlí během poslouchání vaší oblíbené hudby je naprostý základ. Sluchátka Niceboy HIVE 2 Joy Sakura mají perfektně řešenu konstrukci, díky které jsou velmi lehká a skvěle přilnou k uchu, aniž by vás jakkoliv tlačily. Příjemným benefitem je rovněž skladování, během pár sekund sluchátka složíte a vložíte do tašky či kabelky.

Video changer

Vložte pouze ID videa např. t1DueZkQc1I

Změnit video

Parametry a specifikace

Barva

Barva Bílá, Růžová

Typ sluchátek

Provedení Okolo uší
Konstrukce Uzavřená
Mikrofon Ano

Připojení

Typ připojení 3,5mm Jack, Bluetooth
Verze Bluetooth 5.0
Vedení kabelu Jednostranné (do jedné mušle)
Odnímatelný kabel Ano

Vlastnosti a funkce

Funkce Hlasový asistent, Přijímání hovorů
Další vlastnosti Otočné mušle, Skládací konstrukce, Vyměnitelné náušníky

Charakteristika sluchátek

Frekvence od 20 Hz
Frekvence do 20 000 Hz
Citlivost 103 dB/mW

Baterie

Nabíjení akumulátoru microUSB
Kód:  NCB050b3
Prod. číslo:  hive-2-joy-sakura
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14