Obnovit stránku

Super Smash Bros - Nintendo 3DS

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Super Smash Bros - Nintendo 3DS


Super Smash Bros pro Nintendo 3DS je první přenosná verze hry v sérii a umožňuje bojovat až čtyřem hráčům zároveň v lokálním režimu či on-line multiplayerovém módu s použitím nejpopulárnějších postaviček. V široké škále hvězdných hrdinů se na prvních místech nachází Mario, Link, Samus, Sonic, Pac-Man, Pikachu i právě oznámený Meta Knight. Někdo má raději spíše neokoukané tváře, mezi které patří Mega Man, Little Mac a Palutena. Dokonce si můžete k soutěžení zvolit zcela poprvé své vlastní Mii postavičky. Nově si lze dokonale vyladit vlastnosti zvoleného bojovníka.

Konečně pořádná bojovka do každé kapsy

Probijte se skrz Smash Run – nový mód exkluzivně pro verzi na Nintendo 3DS, která dává možnost až čtyřem hráčům objevovat rozsáhlá bojiště, srážet nepřátele ze všech možných Nintendo her. Likvidujte záškodníky a posbírejte nejvíce bonusů. Užijete si i souboje s pořádně vykutáleným bossem, který vás během vteřiny nepozornosti rozmáčkne jako malinu. Své dovednosti si můžete zdokonalovat různými bojovými výzvami. Naprosto ideální pařba do vaší kapsy. Nudné cesty do školy už nikdy nebudou jako dříve.

Parametry a specifikace

Žánr

Žánr Akční

Lokalizace

Textová lokalizace EN
Zvuková lokalizace EN

Hodnocení PEGI

Věkové omezení 12 let
Závadnost obsahu Násilí, Online

Verze

Platforma 2DS/3DS - krabice
Edice Základní

Platforma / Licence

Platforma Nintendo 3DS / 2DS
Licence Krabicová

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MU037
Prod. číslo:  045496525811
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09