Obnovit stránku

NIVEA Men Dry Impact Spray 150 ml

4,8 143 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Při koupi 1 ks 89 Kč/ks
Při koupi 2 ks 79 Kč/ks
Při koupi 3 a více ks 69 Kč/ks

NIVEA Men Dry Impact Spray 150 ml

Pánský antiperspirant ve spreji vám pomůže až na 48 hodin zbavit se nepříjemných projevů pocení. Jeho elegantní a přitom velmi mužná vůně vás nenechá na pochybách, že si díky němu udržíte pocit čistoty a svěžesti. Ani o svou kůži se bát určitě nemusíte, sprej neobsahuje žádný alkohol a je tak šetrnější. Aktivní minerály, které jsou jednou z účinných složek, se pak postarají o co nejúčinnější eliminaci potu. Zbavte se nevzhledných map v podpaží a podpořte tak své sebevědomí.   

Typ pokožky:
Pro všechny typy mužské pokožky. 

Použití:
Před použitím obsah protřepejte a aplikujte na kůži podpaží ze vzdálenosti přibližně 15 cm. Nechte pár vteřin na kůži volně zaschnout. 

Složení:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum chlorohydrate, Isopropyl palmitate, Aluminium sesquichlorohydrate, Magnesium aluminum silicate, Persea gratissima oil, Octyldodecanol, Disteardimonium hectorite, Dimethicone, Propylene carbonate, Dimethiconol, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Alpha-isomethyl ionone, Eugenol, Parfum

Dermatologicky testováno a schváleno.

Parametry a specifikace

Objem

Objem 150 ml

Určení

Určení Pánské

Typ

Typ Ve spreji

Funkčnost produktu

Funkčnost produktu Antiperspirant
Kód:  DEO067
Prod. číslo:  4005808727155
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18