Obnovit stránku

Notebooky s NVIDIA GeForce RTX grafickou kartou

NVIDIA GeForce RTX notebook

Notebooky s NVIDIA GeForce RTX™ – žádné kompromisy

Nejnáročnější hráči a tvůrci mají k dispozici novou ultimátní platformu, která se nezalekne ani těch nejsložitějších grafických výzev. Notebooky s výkonnými kartami GeForce RTX™ jsou totiž výkonnější a lepší než kdy předtím. Postaveny na oceňované architektuře Ampere, nových jádrech RT a Tenson a nových streaming multiprocesorech, přináší grafické karty RTX™ dosud nejrealističtější ray-tracingovou grafiku a špičkové funkce umělé inteligence. Přidejte nové technologie Max-Q 3. generace a příkladnou optimalizaci systému a získejte nekompromisní notebooky bořící zažité hranice grafického výkonu.

NVIDIA GeForce RTX a funkce DLSS

Ponořte se do dechberoucí grafiky s RTX a DLSS

Ray-tracing a DLSS jsou technologie grafických karet GeForce RTX™, které dávají výrazu realistická grafika zcela nový rozměr. Vyhrazená grafická jádra RT pro ray-tracing simulují směr a lom paprsků světla v reálném čase, a přináší tak realistickou vizuální podívanou ve filmové kvalitě. Přelomové renderování DLSS využívající umělou inteligenci a dedikovaná grafická jádra Tensor s neuronovou sítí pak zvyšuje snímkovou frekvenci obrazu a zároveň i kvalitu těch nejkomplexnějších vizuálních scén.

NVIDIA Max-Q – souhra celého systému

Max-Q je inovativní systém, který optimalizuje každý aspekt notebooku pro jediný účel – maximální výkon. V pořadí již třetí generace Max-Q zahrnuje technologii Dynamic Boost 2.0, jež se stará o efektivní napájení, pokročilou funkci přístupu k vyrovnávací paměti Resizable bar nebo technologii ovládání hluku Whispermode 2.0. Díky unikátnímu designu Max-Q 3. generace s umělou inteligencí jsou tenké a lehké notebooky s GeForce RTX™ výkonnější než kdy předtím.

NVIDIA GeForce RTX Max-Q
GeForce řady RTX pro hráče

Získejte maximální náskok

Pokud jde o kompetitivní hraní, o úspěchu či neúspěchu často rozhodují milisekundy. Grafické karty GeForce řady RTX™ a technologie NVIDIA Reflex přináší revoluční sadu nástrojů pro náročné a profesionální hráče, která se stará o měření a optimalizaci odezvy neboli latence systému. Neponechte nic náhodě a nedělejte v situacích, kdy rozhodují nejmenší detaily kompromisy. Vsaďte na notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™.

NVIDIA Broadcast – pokaždé perfektní stream

Výkonné funkce umělé inteligence aplikace NVIDIA Broadcast a grafickou kartou GeForce RTX™ akcelerované kódování, to jsou hlavní důvody, proč jsou notebooky s kartami řady RTX™ perfektní pro herní livestreamy, videokonference i hlasové chaty. Spolehněte se na vysoký výkon a pokročilé odstranění okolního hluku, využijte efektní funkci virtuálního pozadí a streamujte v dechberoucích detailech v každé situaci.

NVIDIA GeForce RTX a Broadcast pro streamování
GeForce RTX pro kreativce

GeForce RTX™ a NVIDIA Studio – kreativita bez hranic

Notebooky s GeForce RTX™ skvěle doplňují exkluzivní ovladače a grafické nástroje tvůrčí platformy NVIDIA Studio. Kombinace špičkových grafických karet RTX™, umělé inteligence starající se o akceleraci oblíbených kreativních aplikací a možností ovladačů NVIDIA Studio poskytuje výkon, který udrží krok s vaší tvůrčí fantazií, ať už ji promítnete v komplexní 3D grafice, úpravě videí nebo streamování obsahu s maximální kvalitou obrazu.

Učte se efektivněji s NVIDIA GeForce RTX™

Notebooky s grafickými kartami GeForce RTX™ nezastaví ani náročné simulace, modelování či datové operace, a skvěle se proto hodí ke studiu technických oborů, UI nebo datových věd. Využijte vysoký výkon a umělou inteligenci grafických karet řady RTX™ pro svůj rozvoj – tvořte, absolvujte náročné kurzy, spojujte se s lektory a spolužáky. Rychle a spolehlivě.

Grafická karta GeForce RTX pro školy, 3D modelování a simulace
Upřesnit parametry
577 položek

Notebooky s NVIDIA GeForce RTX grafickou kartou

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13