Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Oral-B náhradní hlavice Cross Action 8ks

5,0 62 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Oral-B náhradní hlavice Cross Action 8ks

 Výběr správného zubního kartáčku může mít zásadní vliv na zdraví celé vaší ústní dutiny. Oral-B, přední světová značka zubních kartáčků, proto nabízí celou řadu kartáčkových hlav, které vyhoví vašim specifickým potřebám. Rozhodněte se správně a vyberte si Oral-B Cross Action, zubními lékaři nejpoužívanější a nejdoporučovanější značku zubních kartáčků na světě. Součástí balení je celkem 8 náhradních hlavic Oral-B Cross Action pro kartáčky Oral B Vitality, Oral B Pro, Oral B SmartSeries, Oral B Triumph a Oral-B Pro-Health Power.

Oral-B náhradní hlavice Cross Action

Zkosená vlákna hlavic Oral-B Cross Action zajišťují precizní čištění

Kartáčková hlava Oral-B Cross Action má kulatý design inspirovaný nástroji zubních lékařů, takže precizně vyčistí každý jednotlivý zub. Její vlákna CrissCross jsou zkosena v úhlu 16°, aby efektivně čistila a dosáhla hluboko do mezizubních prostor, čímž narušují zubní plak a odstraňují ho až o 100 % více než běžný manuální zubní kartáček.
Oral-B náhradní hlavice Cross Action

Vlákna kartáčkové hlavy Oral-B Cross Action, jejíž design byl inspirován profesionálními nástroji na čištění zubů, obklopí každý jednotlivý zub a elektricky poháněný pohyb pomáhá odstraňovat více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček. Zubní lékaři doporučují vyměňovat zubní kartáček každé 3 měsíce za nový. Náhradní kartáčkové hlavy Oral-B Cross Action mají vlákna Indicator, která do poloviny vyblednou, jakmile je čas vyměnit kartáčkovou hlavu Oral-B za novou – na rozdíl od běžného manuálního zubního kartáčku zůstanou účinky čištění stále špičkové.


Parametry a specifikace

Obsah balení

Počet hlavic v balení 8 ks

Typ

Typ Rotační
Dle řady Oral-B Pro, Oral-B Pro-Health Power, Oral-B SmartSeries, Oral-B Triumph, Oral-B Vitality
Určení Dospělé

Počet kusů

Počet kusů 8 ks
Kód:  ORAACC07
Prod. číslo:  4210201135395
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18