Obnovit stránku

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

4,7 99 hodnocení

Oral-B Junior D501 Star Wars (PRO2 tech)

Oral B

Senzor tlaku

Pokud vaše dítě na kartáček příliš tlačí, kontrolka na rukojeti se červeně rozsvítí a automaticky se sníží rychlost čištění. To bude vaše dítě motivovat k tomu, aby se naučilo správnou techniku čištění, a zároveň to ochrání jeho dásně.

Oral B

Extra měkká vlákna

Aby elektrický zubní kartáček Oral-B Junior Star Wars zajišťoval šetrné a efektivní čištění, má jeho kulatá hlava extra měkká a ultra tenká vlákna, která jsou jemná k dásním. Ultra tenká vlákna odstraňují až o 100 % více zubního plaku než běžný manuální zubní kartáček.

Oral B

Zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků*

Oral-B je zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků na světě.Všechny zubní kartáčky Oral-B jsou navrženy ve spolupráci se zubními lékaři, aby pro děti zajišťovaly šetrné a efektivní čištění v každém věku a v každém období jejich vývoje.

*na základě celosvětového reprezentativního vzorku zubních lékařů v průzkumech, které byly prováděny pro společnost P&G od října 2016 do května 2018

Oral B

Aplikace Disney Magic Timer

S bezplatnou aplikací Disney Magic Timer od Oral-B si 90 % dětí čistí zuby déle. Čištění se stává super zábavou, protože poté, co si děti čistí zuby 2 minuty, jak doporučují zubní lékaři, získávají virtuální samolepky svých oblíbených Disney postaviček. Ke stažení zdarma v Apple Store a na Google Play.


Oral B

Vestavěný 2minutový časovač

Elektrický zubní kartáček Junior Star Wars má vestavěný časovač, takže si děti čistí zuby 2 minuty, jak doporučují zubní lékaři. Aby děti věnovaly pozornost všem oblastem ústní dutiny, zubní kartáček každých 30 vteřin zavibruje, čímž je upozorní, že mají začít čistit další oblast.

Oral B

Dobíjecí baterie

Elektrický zubní kartáček Oral-B Junior Star Wars má dobíjecí baterii, která vydrží až 2 týdny, a dodává se s nabíjecí základnou, která se snadno vejde na každé umyvadlo nebo poličku v koupelně.



Parametry a specifikace

Vlastnosti

Typ Oscilační
Určení Pro děti
Počet pohybů/min 8 800 pohybů za minutu
Počet režimů 2
Mobilní aplikace Ano

Funkce

Funkce Časovač, Tlakový senzor, Indikátor baterie, 3D čištění

Dle řady

Řady Oral B pro děti

Obsah balení

Počet hlavic v balení 1 ks
Počet nabíjecích rukojetí 1 ks

Série

Herní a filmové série Star Wars
Kód:  ORAEK971
Prod. číslo:  4210201245971
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09