Obnovit stránku

Osobní váhy

Osobní váhy primárně slouží k měření tělesné hmotnosti, ale umí toho mnohem víc. Jak moc si hlídáte figuru? Osobní váha vám i u vás doma provede celkovou analýzu tělesné kondice, a pokud si pořídíte chytrou váhu, vše odešle také do vašeho mobilního telefonu. Jaké typy a funkce vah se tedy nabízí ke zvážení? Čtěte dále a dozvíte se, jak vybrat nejlepší osobní váhu na míru.

Pokračovat
Upřesnit parametry
327 položek

Osobní váhy

Osobní váha je praktický pomocník do každé domácnosti. Jejich součástí byly dříve dříve analogové stupnice, dnes jsou však rozšířené digitální osobní váhy s displejem. Použití osobních vah je velice jednoduché. Stačí jemné poklepání a váha se sama aktivuje. Důležitá je přesnost a také čitelnost naměřených údajů, proto doporučujeme zaměřit se i na tento parametr. Osobní váhy obvykle měří s přesností 100 g a jejich celková nosnost dosahuje až 180 kg. Dětské modely osobních vah sází také na veselý design a jejich nosnost činí pouze několik desítek kilogramů.

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09