Obnovit stránku

Osprey Tempest 20 II Lucent Green WS/WM

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Osprey Tempest 20 II Lucent Green WS/WM

Pokud rádi podnikáte jakékoliv outdoorové aktivity a turistiku, pak je nejnovější model batohu Osprey Tempest 20 přesně to, co hledáte. Obsah 20 l využijete jak při jednodenních, tak i dvoudenních výletech. Jistě oceníte nejen jeho čistý a moderní design, ale taky chytře navržený zádový systém AirScape, díky kterému bude nošení i při delších výletech stále pohodlné. 

Hlavní výhody batohu Osprey Tempest 20

  • batoh Osprey Tempest designovaný speciálně pro ženy
  • Stow-on-the-Go System pro přichycení trekových holí
  • odvětrávací systém AirScape navržen speciálně na ženské tělo - výborná ventilace vzduchu
  • rovnoměrně rozloží váhu přes celá záda
  • výjimečně všestranný
  • možnost připevnění helmy
  • vnější přístup k plnění hydratačního vaku
  • reflexní prvky
  • klips na klíče, poutko na cepín, uchycení trekových holí i za chůze, poutko na blikačku

Proč zrovna Osprey Tempest?

Hlavní výhodou batohu Osprey je jeho navržení tak, aby přesně seděl na zádech. Pomocí vysunovacího zádového panelu si můžete batoh nastavit přesně tak, jak potřebujete. Co nejlepší pohodlí pak zajišťuje odvětrávací systém AirScape, překrytý odolným meshem a bederní pás, pevně obepínající tělo a rovnoměrně rozkládající veškerou váhu přes celá záda. 

Uspořádání batohu Osprey Tempest 20 Lucent Green

Batoh Osprey Tempest 20 je velmi lehký a odolný, vhodný pro nejširší použití v přírodě. Strečové ramenní popruhy zajišťují maximální pohodlí při nošení batohu. Je zde také kapsa na vodní rezervoár mimo hlavní komoruKromě samotného provedení batohu vás jistě zaujmou všechny jeho vychytávky. Příznivci Nordic Walkingu zaručeně ocení Stow-on-the-Go System, umožňující přichycení trekových holí pomocí elastických oček, do kterých můžete hole rychle zaháknout i vyháknout. Bez povšimnutí nezůstane ani velké množství kapes - pro věci, které potřebujete po ruce (peněženku, mobilní telefon, müsli tyčinku...) skvěle poslouží kapsičky na bederním pásu. Na fotoaparát, deštník nebo lahev s vodou využijete boční kapsy s InsideOut kompresními popruhy a klíče, mapu, či GPS bezpečně uschováte do kapsy na vnitřní straně víka. Batoh má samozřejmě i hrudní popruh, na kterém je nejen nouzová píšťalka, ale i magnetický klip pro uchycení náustku hydratačního vaku.   

Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Kapsa na notebook

Maximální uhlopříčka notebooku 0 "

Hmotnost

Hmotnost 0,74 kg

Využití

Využití Turistické

Výbava

Kapsy Kapsa na lahev, Kapsa na cennosti
Přístup Zepředu
Popruhy Nastavitelné popruhy, Hrudní pás, Bederní pás, Poutka na hole a cepíny, Kompresní popruhy
Vlastnosti a výbava Reflexní prvky, Anatomicky tvarovaná záda, Prodyšná zadní stěna, Vyztužená záda, Píšťalka, Kompatibilní s vodním rezervoárem

Rozměry (V × Š × D)

Výška 50 cm
Šířka 28 cm
Délka / Hloubka 27 cm

Určení

Určení Dámské
Kód:  SPTOSP134
Prod. číslo:  845136048416
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04