Obnovit stránku

Parrot Airborne Cargo Travis

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Parrot Airborne Cargo Travis

Kvadrikoptéra Parrot Airborne je luxusně zpracovaná létající hračka, která potěší děti i dospělé a je určená jak na létaní v exteriéru, tak v interiéru. Tato kvadrikoptéra dokáže létat maximální rychlostí 18 km/h a ovládá se z vašeho zařízení Apple iPod, Apple iPhone, Apple iPad nebo z telefonů s operačním systémem Google Android, se kterým komunikuje pomocí Bluetooth. Pro přípravu k letu stačí jediné – stáhnout si zdarma aplikaci FreeFlight 3 na AppStore nebo na Google Play.

Na displeji vašeho zařízení se při letu bude promítat obraz ze zabudované kamery, která je namířena vertikálně dolů. Kromě zlepšení navigace při přistávání ji můžete využít pro pořízení fotografií z výšky. Snímky jsou ukládány do 1GB paměti. Parrot Airborne Cargo jsou schopné nést hračku pilota nebo jiný miniaturní díl stavebnice.

3-osý akcelerometr a gyroskop analyzují každý pohyb a náklon modelu a autopilot neustále vyrovnává jeho pozici. Parrot Airborne zvládne také hbité triky jako přetočení o 90° nebo 180°, okamžité zrychlení a rychlou změnu směru doprava a doleva pouhým přejetím prstu po displeji. Výkonné vrtule chrání polyamidové tělo, nemusíte se tak obávat jejich zničení při nárazu.

Parametry a specifikace:

Maximální rychlost:
18 km/h

Životnost baterie:
9 minut bez trupu
Rychlé nabíjení za 25 minut (s 2,6A nabíječkou, není součástí dodávky)

Parametry a specifikace

Let

Ovládání Mobilem

Baterie

Délka nabíjení 24,51 min
Kód:  FTBA008a4
Prod. číslo:  PF723304AA
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13