Obnovit stránku

Felix Fantastic hovězí s mrkví, kuře s rajčaty, losos s cuketou, pstruh se zel. fazolkami 12 x 85 g

4,6 25 hodnocení
Super cena
159,- Ušetříte 14,-

Felix Fantastic hovězí s mrkví, kuře s rajčaty, losos s cuketou, pstruh se zel. fazolkami 12 x 85 g

FELIX Fantastic je řada neodolatelných krmiv, která vypadají, voní a chutnají tak lahodně, jako jídlo, které byste sami uvařili. Každá receptura, vyrobená z kvalitních surovin, obsahuje křehké kousky v želé, aby se vaše kočka mohla do chutného krmiva pořádně zakousnout! Zároveň jsou zdrojem omega-6 mastných kyselin a mají správnou kombinaci vitamínů, aby udržela vaši kočku plnou energie a připravenou k uličnictví! Jsou plná dobrot a uspokojí 100 % denních potřeb vaší kočky, když jsou podávána podle krmného návodu. To není všechno! FELIX Fantastic je dostupný v široké řadě lahodných receptur ve šťavnatém želé, aby každý den uspokojil lásku vaší kočky po rozmanitosti. Opravdu chutnají tak dobře, jak vypadají! FELIX je prostě neodolatelný!

100 % kompletní a vyvážené 
Vitamíny D a E 
Zdroj omega-6 mastných kyselin
Bez barviv, se stále stejnou skvělou chutí!

Složení

s lososem a cuketou v želé: maso a výrobky živočišného původu* (12 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (losos 4 %), zeleniny (0,6 % sušených cuket, odpovídá 5,4 % cuket), minerální látky, cukry.
*kousky: 40 % masa a výrobků živočišného původu.

s hovězím a mrkví v želé: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho hovězí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, zeleniny (0,6 % sušené mrkve, odpovídá 5,4 % mrkve), cukry.
*kousky: 44 % masa a výrobků živočišného původu.

s kuřetem a rajčaty v želé: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho kuře 8 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, zeleniny (0,6 % sušených rajčat, odpovídá 5,4 % rajčat), minerální látky, cukry.
*kousky: 44 % masa a výrobků živočišného původu.

se pstruhem a zelenými fazolkami v želé: maso a výrobky živočišného původu* (12 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (krůta 4 %), zeleniny (0,6 % sušených zelených fazolek, odpovídá 5,4 % zelených fazolek), minerální látky, cukry.
*kousky: 40 % maso a výrobky živočišného původu.

Analytické složky

vlhkost: 82 %,
protein: 11,5 %,
obsah tuku: 2,5 %,
obsah anorganických látek: 2,5 %,
hrubá vláknina: 0,05 %,
omega-6 mastné kyseliny: 0,4 %

Dávkování krmiva

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte 4 kapsičkami denně, nejméně ve dvou samostatných dávkách. Uvedená krmná dávka je určená pro středně aktivní dospělé kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

Parametry a specifikace

Mazlíček

Zvíře Kočka
Stáří zvířete Dospělý / Adult
Velikost zvířete Všechna plemena
Aktivita zvířete Normální aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Kapsička

Příchuť

Příchuť (Protein) Hovězí, Kuřecí, Lososová, Pstruží

Balení

Hmotnost balení 1,02 kg

Složení

Konzistence Mokré
Obsah tuků 2,5 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické složky

Hrubé bílkoviny 11,5 %
Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,05 %
Hrubý popel 2,5 %
Vlhkost 82 %
Omega-6 0,4 %
Kód:  KRMK0160
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  7613039900147
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13