Obnovit stránku

Felix Fantastic s králíkem a jehněčím v želé 4 x 85 g

5 11 hodnocení
65,-

Felix Fantastic s králíkem a jehněčím v želé 4 x 85 g

FELIX® Fantastic je řada neodolatelných krmiv, která vypadají, voní a chutnají tak lahodně, jako jídlo, které byste sami uvařili. Každá receptura, vyrobená z kvalitních surovin, obsahuje křehké kousky v želé, aby se vaše kočka mohla do chutného krmiva pořádně zakousnout!

Zároveň jsou zdrojem omega-6 mastných kyselin a mají správnou kombinaci vitamínů, aby udržela vaši kočku plnou energie a připravenou k uličnictví! Jsou plná dobrot a uspokojí 100 % denních potřeb vaší kočky, když jsou podávána podle krmného návodu. To není všechno! FELIX Fantastic je dostupný v široké řadě lahodných receptur ve šťavnatém želé, aby každý den uspokojil lásku vaší kočky po rozmanitosti. Opravdu chutnají tak dobře, jak vypadají! FELIX je prostě neodolatelný!

100 % kompletní a vyvážené 
Vitamíny D a E 
Zdroj omega-6 mastných kyselin
Bez barviv, se stále stejnou skvělou chutí!

Složení

s králíkem v želé: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho králík 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry.

s jehněčím v želé: maso a výrobky živočišného původu* (14 %, z toho jehněčí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry.

*kousky: 44 % masa a výrobků živočišného původu.

Analytické složky

vlhkost: 82 %,
protein: 11,5 %,
obsah tuku: 2,5 %,
obsah anorganických látek: 2,5 %,
hrubá vláknina: 0,05 %,
omega-6 mastné kyseliny: 0,4 %

Dávkování krmiva

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte 4 kapsičkami denně, nejméně ve dvou samostatných dávkách. Uvedená krmná dávka je určená pro středně aktivní dospělé kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

Parametry a specifikace

Mazlíček

Zvíře Kočka
Stáří zvířete Dospělý / Adult
Velikost zvířete Všechna plemena
Aktivita zvířete Normální aktivita

Typ krmiva

Typ krmiva Kapsička

Příchuť

Příchuť (Protein) Jehněčí, Králičí

Balení

Hmotnost balení 0,34 kg

Složení

Konzistence Mokré
Obsah tuků 2,5 %
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D

Analytické složky

Hrubé bílkoviny 11,5 %
Obsah tuku 2,5 %
Hrubá vláknina 0,05 %
Hrubý popel 2,5 %
Vlhkost 82 %
Omega-6 0,4 %
Kód:  KRMK0146
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  7613039757086
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04