Obnovit stránku

Purina ONE Bifensis Sterilcat s lososem a pšenicí 800 g

4,9 53 hodnocení
Garance nejlepší ceny
149,-

Purina ONE Bifensis Sterilcat s lososem a pšenicí 800 g

Kompletní krmivo pro dospělé kočky
Kompletní krmivo kastrované kočky
 
Sterilizace vede k hormonálním změnám, které mohou mít vliv na metabolismus, přibývání na váze a výjimkou nejsou ani častější problémy močového systému. PURINA ONE® Sterilcat s recepturou BIFENSIS® je speciálně vyvinuté krmivo určené pro potřeby kastrovaných/sterilizovaných koček a udržuje zdravý metabolismus díky upravenému poměru bílkovin a tuků. To pomáhá zachovat svalovou hmotu a hlídat hmotnost kočky. Vyvážený obsah minerálních látek udržuje zdravý močový trakt.
Veterináři a experti na výživu společnosti PURINA® vyvinuli krmivo PURINA ONE® Sterilcat, aby pomáhalo podporovat zdraví vaší kočky díky vyššímu poměru bílkovin a tuků*. Pomáhá tak udržovat správnou váhu vaší kočky. V našem krmivu jí dopřejete vše, co potřebuje, aby byla zdravá a šťastná. Naše chutná receptura s lososem a pšenicí obsahuje vysoce kvalitní suroviny, které zajistí všechny nezbytné živiny, které vaše kočka potřebuje. Živiny jsou velmi dobře vstřebatelné díky vysoké kvalitě surovin, navíc prokazatelně snižuje tvorbu zubního kamene až o 40 %. Díky omega-3 a 6 mastným kyselinám, esenciálním vitamínům a minerálním látkám pomáhá udržovat zdravou kůži a lesklou srst. Pomáhá udržovat silné kosti díky minerálním látkám a vitamínu D. Bez přidaných barviv.
Dopřejte své kastrované kočce chutné krmivo, které splní všechny její nutriční nároky a zkuste PURINA ONE® Sterilcat s recepturou BIFENSIS®.
(Kastrované kočky mají tendenci přibývat na váze, je proto důležité pravidelně kontrolovat její stav a vyhledat odbornou veterinární pomoc pokud máte podezření, že má nadváhu) *+15 % oproti Adult receptuře.

Složení:
losos (15 %), dehydratované drůbeží bílkoviny, pšenice (15 %), sójová moučka, kukuřice, kukuřičná lepková moučka, pšeničná lepková moučka, živočišný tuk, sušená řepná dužina, sušený čekankový kořen, dehydratované rybí bílkoviny, minerální látky, vedlejší výrobky živočišného původu (s přidanými tepelně ošetřenými bakteriemi Lactobacillus Delbrueckii a Fermentum v prášku 0,025 %), kvasnice

Analytické složky:
Protein: 37,0 %
Obsah tuku: 13,0 %
Obsah anorganických látek: 7,5 %
Hrubá vláknina: 4,0 %
Omega 6 mastné kyseliny: 2,0 %

Dávkování:
Doporučené denní krmné dávky (g/den): Hmotnost kočky 2-4 kg: 30-60 g, Hmotnost kočky 4-6 kg: 60-85 g, Hmotnost kočky 6-8 kg: 85-115 g. Doporučené denní krmné dávky by měly být přizpůsobeny klimatickým podmínkám, úrovni aktivity a fyzické kondici kočky. Čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

Parametry a specifikace

Mazlíček

Zvíře Kočka
Stáří zvířete Dospělý / Adult
Velikost zvířete Všechna plemena
Aktivita zvířete Kastrovaná kočka

Typ krmiva

Typ krmiva Granule

Příchuť

Příchuť (Protein) Lososová

Balení

Hmotnost balení 0,8 kg

Složení

Konzistence Suché
Obsah tuků 13 %
Obiloviny Obilné
Vitamíny Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D, Vitamín C

Analytické složky

Hrubé bílkoviny 37 %
Obsah tuku 13 %
Hrubá vláknina 4 %
Hrubý popel 7,5 %
Omega-6 2 %
Kód:  KRMrk3098
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  7613032756659
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14