Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Philips Hue COL Bloom white

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Philips Hue COL Bloom white

Philips je náladová LED lampa s inteligentní a moderní technologií ovládání, která pomocí mobilní aplikace (Apple, Android) přes vaši domovskou WIFI dokáže měnit styl osvětlení a odstín barevného spektra. Přenosné LED svítidlo dokonale rozzáří váš interiér, ať už jej umístíte do rohu nebo doprostřed místnosti. Vezměte do ruky vaše chytré zařízení, tablet, či smartphone, vyberte si jednu z 16 milionů odstínů barev a užívejte si osvětlení podle nálady. 

Nastavte zapínání a vypínání světla pomocí časovače. Ten vám umožňuje nastavit rozsvícení světla na požadovanou dobu, když se např. večer vracíte domů nebo můžete nastavit i naplánované alarmy, které budou světla zapínat a vypínat v pevně stanovenou nebo náhodnou dobu. Navíc se ráno můžete nechat vzbudit pomalým rozsvěcením. Možností tohoto moderního přenosného světla je mnoho. Osvětlete si váš byt s touto moderní lampou Philips.

Osvětlení Philips hue je založeno na energeticky úsporné, bezpečné a spolehlivé technologii ZigBee, která umí ovládat osvětlení. Systém neustále obohacují nové funkce a zlepšení. Aktualizace softwaru i firmwaru probíhají bezdrátově a bez potíží, přímo na výrobek Hue. Ke stávajícímu můstku Philips Hue můžete připojit až 50 žárovek a svítidel. 

Hlavní přednosti

  • LED lampa
  • ovládání přes mobilní aplikaci
  • 16 milionů odstínů barev
  • časovač
  • ochrana proti předmětům větším než 12,5 mm
  • není voděodolné
  • rozměry (V × D × Š): 22,7 × 21,8 × 11,1  cm
  • hmotnost: 0,760  kg

 

Parametry a specifikace

Energetický štítek

Životnost 11 764,71 h

Stupeň krytí

Typ a určení

Typ světla Stolní lampa

Rozměry

Výška 22,7 cm
Šířka 111 cm
Délka 21,8 cm

Zdroj světla

Zdroj světla Integrovaný LED
Patice Zdroj světla je integrován
Kód:  ESO510a1
Prod. číslo:  7299761PH
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07