Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot bílý (2.generace)

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot bílý (2.generace)

Praktický set dvou kompatibilních produktů, které rozšíří vaši chytrou domácnost. Prvním produktem je chytrý reproduktor s umělou inteligencí od společnosti Amazon. Echo Dot 2. generace s připojením k WiFi, je hlasem ovládaný reproduktor s umělou inteligencí Alexa, který krom přehrávání hudby slouží také k ovládání domácích přístrojů, nastavení budíku, volání, čtení audioknih, psaní a příjímání zpráv atd. Díky 7 vysoce citlivým mikrofonům uslyší Alexa vaše pokyny a dotazy přes celou místnost, a to i když bude hrát hudba. K tomuto zařízení můžete pomocí Bluetooth nebo 3,5mm stereo kabelu připojit další reproduktory nebo sluchátka a můžete přehrávat hudbu například ze Spotify, Amazon Music a nebo třeba iHeartRadio. Reproduktor se dá také využít jako budík a nebo minutka do kuchyně. Podporované jazyky pro hlasové ovládání jsou angličtina a němčina.

Centrální jednotka Amazon Echo Dot bílý (2.generace)

  • Chytrý reproduktor s umělou inteligencí
  • Umělá inteligence Alexa
  • Mnoho užitečných funkcí reproduktoru
  • Velmi citlivé mikrofony pro hlasové rozpoznání
  • Možnost připojení sluchátek pomocí Bluetooth nebo 3,5mm stereo vstupu
  • Neustálé aktualizace

Alexa vám splní vaše přání

Jak již bylo zmíněno toto chytré zařízení disponuje umělou inteligencí Alexa. Když budete chtít Alexu o něco požádat, stačí ji oslovit "Alexa" a ta bude okamžitě připravena k vykonání vaší instrukce nebo zodpovězení vaší otázky. Alexu se můžete zeptat jaké je počasí, na sportovní výsledek nebo třeba na nejnovější zprávy. Požádat ji můžete téměř o cokoliv. Ať začne přehrávat hudbu z konkrétního žánru nebo interpreta nebo ať vám zavolá Uber. Dále můžete použít Alexu na to, aby poslala přátelům zprávu nebo zavolala přítelkyni. Komunikovat můžete s kýmkoliv, kdo má Echo, Echo Dot, Echo Show, nebo Alexa Aplikaci. Zařízení Echo Dot (2.generace) vám také umožňuje vypnout lampu, zapnout televizi nebo třeba regulovat ventilátory. Toto šikovné zařízení spolupracuje s chytrými domácími spotřebiči od společností Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink, Honeywell a další.

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit

Druhým produktem v setu je Philips Hue Lux, který vám přináší přirozené, tlumitelné bílé světlo, které můžete ovládat ze svého telefonu. Když pracujete dlouho do noci, můžete světla jednoduše zapnout i vypnout na dálku. Tak to bude vypadat, že jste doma, i když ve skutečnosti nejste. Typ světla si můžete nastavit jakkoli se vám zamane. Funkce časovače vám umožňuje postupně nastavení světla měnit. Hue Lux tak můžete použít třeba jako budík.
Philips je otevřený vývojářům, a proto si můžete vychutnat nepřeberné množství použitelných aplikací. Osvětlení Philips Hue je založeno na energeticky úsporné, bezpečné a spolehlivé technologii ZigBee, která umí ovládat osvětlení. K můstku Philips Hue můžete připojit až 50 žárovek a svítidel. Začněte jednoduše s jakýmikoli dostupnými startovacími sadami a začněte přidávat výrobky Philips Hue. Svůj osobní osvětlovací systém Philips Hue můžete ovládat jednoduše bezdrátově odkudkoliv v domě.

Parametry a specifikace

Připojení

Připojení WiFi 2,4 GHz, Bluetooth
Protokol ZigBee

Konektivita

Hlasoví asistenti Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa

Patice

Patice E27

Balení

Počet kusů v balení 2 ks

Využití

Rozšiřitelnost Otevřený systém
Oblast využití Osvětlení

Další vlastnosti

Další vlastnosti SMART, Mobilní aplikace

Světlo

Napětí a příkon

Příkon 8,5 W

Typ a tvar

Typ žárovky LED
Tvar Klasická žárovka

Příkon klasické žárovky

Příkon klasické žárovky 60 W

Rozměry

Průměr 61 mm
Délka 110 mm

Řada

Řada White
Kód:  ESODOT02
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13