Obnovit stránku

Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit

5 6 hodnocení

Philips Hue White and Color ambiance 10W E27 starter kit

Sada barevných žárovek od firmy Philips, které vám pomohou vytvořit v domácnosti tu správnou atmosféru, přesně tak, jak potřebujete. Žárovky dokáží vyzařovat světlo až v 16 milionech barev. Vaše oblíbené barvy pak snadno uložíte do paměti a aktivujete jediným stisknutím. Umožní vám nastavit si odpovídající teploty či barvy ideální pro daný okamžik, ať už chcete relaxovat či pracovat. Kromě barvy lze regulovat také intenzitu. Ovládání je jednoduché, a to za pomocí chytrého telefonu. Díky zařízení Hue Bridge můžete do systému připojit až 50 světel a 10 kusů příslušenství.

Klíčové vlastnosti

  • plynulá regulace intenzity a barvy světla
  • ovládání na dálku přes chytrý telefon
  • připojení až 50 světel pomocí Hue Bridge
  • funkce časovače, upozornění či výstrahy
  • kompatibilita s technologií Apple HomeKit

Praktické využití

Žárovky Philips Hue vám v moha případech pomohou vytvořit příjemné prostředí, ať už jste doma či v práci. Zpříjemněte si ranní probouzení postupným zvyšováním intenzity světla, které navíc bude v odstínech žluté, tak jako při východu slunce. Potřebujete více světla na čtení? Jednoduše zvyšte intenzitu.

Ať už potřebujete během dne dodat energii za pomoci hřejivého žlutého světla nebo vytvořit pracovní prostředí bílým světlem, vždy si nastavíte odstín tak jak zrovna potřebujete.

Chytré dálkové ovládání

Pro ovládání světel nepotřebujete vstávat ze židle. Jednoduše je řídíte za pomoci vašeho chytrého telefonu pomocí aplikace Philips Hue. Nemůže se vám tak stát, že byste případně zapomněli při odchodu z domova zhasnout světla. Jednoduše si stav zkontrolujete odkudkoliv anebo při odchodu nastavíte jejich automatické vypnutí. To umožňuje funkce geofencing, díky které vás světla mohou také přivítat při návratu domů. Světla přes vaší GPS v telefonu jednoduše rozpoznají, kde se právě nacházíte.

Synchronizace s hudbou

Za pomoci aplikací třetích stran lze osvětlení propojit s hudbou. Světla inteligentně reagují na tóny melodie nebo jakýchkoliv zvuků například při sledování televize nebo hraní her. Požitek z těchto činností tak nabude nového rozměru.

kompatibilita s operačním systémem:
iOS a Android

Parametry a specifikace

Připojení

Protokol ZigBee

Konektivita

Hlasoví asistenti Apple HomeKit

Patice

Patice E27

Balení

Počet kusů v balení 3 ks

Využití

Rozšiřitelnost Otevřený systém
Oblast využití Osvětlení

Další vlastnosti

Další vlastnosti SMART

Typ a tvar

Typ žárovky LED
Tvar Reflektor

Rozměry

Průměr 62 mm
Délka 110 mm
Kód:  ESO2557n8
Prod. číslo:  929001257301
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02