Obnovit stránku

Pixelové pouzdro na Samsung Note3 case 05

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Pixelové pouzdro na Samsung Note3 case 05

V dnešní době je stále těžší a těžší být originální a odlišit se. Přijměte výzvu a společně s Pixelovým pouzdrem na váš oblíbený mobilní telefon se staňte opravdu unikátní. 

Zapomeňte na nudná klasická pouzdra! Toto jedinečné pouzdro je totiž vybaveno speciální silikonovou deskou o velikosti 9 x 18 bodů, kterou můžete podle své vlastní fantazie ozdobit různobarevnými pixely a vytvořit tak celou řadu vzorů a motivů. Záleží jen na vás, jak bude pouzdro vypadat a jakým způsobem se budete prezentovat. Pouzdro nabízí celkem 141 pozic pro barevné pixely. V balení jich najdete 60, pro tvorbu komplikovanějších obrázků si můžete kdykoliv dokoupit další díly ve 24 barvách. 

Kromě toho samozřejmě pouzdro plní také svou funkci - a tedy perfektně chrání váš telefon. Je vyrobeno přesně na míru danému typu a zajišťuje pohodlný přístup ke všem konektorům i reproduktorům. Při nabíjení není nutné obal sundávat. Velkou výhodou je také protiskluzové provedení, díky čemuž se pouzdro velmi pohodlně drží. 

Rozměry desky pro pixely:
9 x 18 bodů

Obsah balení:
Pixelové pouzdro
60 ks malých pixelů

Parametry a specifikace

Vyberte si značku/model telefonu

Značka telefonu Samsung

Typ a materiál

Materiál TPU, Guma
Hmotnost 42 g
Kód:  SPT1037
Prod. číslo:  6955185803226

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11