Obnovit stránku

Playmobil 6055 Lesní víly s jednorožci

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Playmobil 6055 Lesní víly s jednorožci

Vítejte do kouzelného světa lesních víl a krásných jednorožců. Zvládnou víly jednorožce uzdravit? K dispozici mají mnoho kouzelných předmětů i léčivých prášků. Nechybí ani zlatá jablíčka či zázračné bylinky. Víly bydlí v krásně růžovém muchomůrkovém domečku hned naproti rybníčku se žlutými kachňátky. Součástí jsou tři herní figurky víl, tři jednorožci s obvázanou nožkou a velké množství doplňků. Mimořádná kvalita zpracování i všech použitých materiálů je zárukou jak dlouhé životnosti, tak také vysoké odolnosti.         

Stavebnice s příběhem

  • Dětská stavebnice - víly s jednorožci ze série Fairies
  • Tři herní figurky víl
  • Ostrůvek s domečkem, rybníček se stromem, tři figurky zraněných jednorožců, kačenky  
  • Velké množství doplňků - lektvary, kouzelné předměty, košíčky, truhlice a mnoho dalších
  • Vysoce kvalitní plastové zpracování
  • Jednoduše sestavitelné
  • Vhodné pro děti od 4 let

Vysoká kvalita zpracování 

Všechny součásti stavebnice jsou vyrobeny z velmi kvalitního bezpečného plastu s vysokou odolností. Díky tomu jsou snadno omyvatelné, stálobarevné a odolají téměř jakémukoliv zacházení v průběhu dětských her.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Kód:  HRAa9371
Prod. číslo:  4008789060556
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17