Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Automatické pračky HOOVER

Pračky Hoover

Hoover Pračky

Značka Hoover se vždy zaměřovala na vývoj, pračky Hoover tak zaujmou uživatele nejen svým stylovým designem, ale především moderní výbavou a technologiemi. Vybrané Hoover pračky lze propojit s vaším mobilním telefonem a ovládat je zcela vzdáleně či zvolit jeden z opravdu úsporných programů, které ušetří nejen vodu, ale i peníze za energie. Pračky Hoover jsou nabízeny v úzkých SLIM variantách s hloubkou od 43 do 46 cm, až po standardně hluboké pračky, jejichž kapacita může dosáhnout až 14 kg prádla. Pračka se sušičkou Hoover navíc potěší kombinací pračky a sušičky, která je nejen praktická při praní prádla, ale i úsporná, co se potřebného místa v domácnosti týče.

Pračky Hoover s předním plněním

Pračky Hoover s předním plněním

Pračky Hoover s předním plněním řady H-WASH 500 představují kombinaci vysokého výkonu a efektivity. Jejich invertorový Eco-Power Inverter motor je jedním z nejodolnějších pračkových motorů s řemenem na trhu. Jde o tzv. bezkartáčový motor, který je až 4x odolnější. I díky němu dokáže Hoover pračka nabídnout fungování až v energetické třída A, která v souladu s novým energetickým štítkem snižuje u pračky spotřebu nejméně o 51 % ve srovnání s třídou G, což šetří nejen energii, ale i chrání životní prostředí.

Pračky Hoover a její cykly praní

Pračka Hoover nabídne uživateli například 9 cyklů praní, z nichž stojí za to zmínit například program All in one pro rychlé praní s vysokou úrovní péče, Antialergenní péči pro hloubkové čištění a dezinfekci či Jemnou péči pro šetrnou péči o choulostivé oděvy a vlnu. Zajímavými programy jsou i program Rychlá péče pro dny, kdy potřebujete vyprat i třeba do 14 minut, Péče pro osvěžení s dotykem páry či Fitness péče pro praní sportovního oblečení a ochranu syntetických vláken. Hygienický cyklus vypere prádlo až na 60 °C a zbaví jej tak alergenů a bakterií. Pečující cykly Auto Care přizpůsobují množství pracího prostředku, vody a délky cyklu. Některé modely praček Hoover H-WASH 500 jsou navíc vybaveny i tzv. Care Dose systémem automatického dávkování pracího prostředku až na 21 cyklů pro tu nejvyšší účinnost pracího cyklu a úsporu.

Úzké pračky Hoover
Hoover pračky a konektivita

Hoover pračky a konektivita

Vybrané Hoover pračky jsou díky propojení s aplikací hOn opravdu chytrým pomocníkem domácnosti. Nejenže může uživatel pračku ovládat zcela vzdáleně, může i dostávat tipy o její údržbě, využít další volitelné cykly dostupné pouze v aplikaci, či využít funkci Scan to Care. Pomocí této funkce nafotíte štítek na tričku a aplikace vám pomůže sestavit databázi virtuálního šatníku. Aplikace vám pak na základě obsahu virtuálního šatníku dokáže nabídnout ty nejpřesnější instrukce k praní a vaše prádlo tak obdrží tu nejlepší péči.

Pračky Hoover s vrchním plněním

Pračky Hoover s vrchním plněním jsou opravdu výjimečnou kategorií. Pračky nabízí například 6 pečujících cyklů praní, hloubkové čištění i při nízké teplotě či bezdotykové propojení s mobilním telefonem přes NFC díky funkci One Touch. Technologie KG Mode Plus dokáže optimalizovat délku cyklu, spotřebu vody a energie v závislosti na aktuálním množství náplně. All In One představuje patentovaný systém rozpouštění pracího prášku spolu s vodou ve speciální komoře, kterým se následně kropí prádlo během praní. Pračka Hoover s vrchním plněním nabízí dokonce 4 rychlé cykly do jedné hodiny, díky kterým budete moci prádlo vyprat stejně jako u praček s předním plněním i do 14 minut

Pračky Hoover s vrchním plněním
Upřesnit parametry
55 položek

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01