Obnovit stránku

Hexbug Nano Flash Set - Medium

5 1 hodnocení
899,-

Hexbug Nano Flash Set - Medium

S tímto středně velkým herním setem Hexbug si dosyta vyhrají všichni kluci i holky od 3 let věku. Kromě dvou klasických Hexbug Nano brouků je v sadě také super rychlý Nano Flash, který se pyšní dvojnásobnou rychlostí, větší velikostí a svíticí LED diodou. Kapesní hmyzí mikroroboti vibrují a pohybují se úplně stejně, jako živí brouci. Hlavní předností tohoto setu je však dráha pro mikroroboty, kterou si děti mohou sestavit přesně podle svých představ. Vytvořte ze sady 30 pružných stěn a spojovacích prvků rozličné dráhy či bludiště doplněné o přemostění a otáčivé překážky. Nechte Nano brouky běhat a dovádět ve dráze podle vlastní představivosti. Hračka Hexug Nano rozvíjí dětskou kreativitu a je určena pro děti od 3 let.


Klíčové vlastnosti herního setu Medium s mikroroboty Hexbug Nano a Nano Flash

  • Středně velký herní set s hmyzími mikroroboty Nano a Nano Flash
  • Pružné stěny a spojovací díly k vytvoření rozličných drah či bludišť doplněné o přemostění a otáčivé překážky
  • Set obsahuje 2 kusy klasických Nano brouků a 1 ultrarychlého svíticího brouka Nano Flash
  • Nano Flash je 2krát rychlejší než klasický Nano brouk
  • Ze spodní strany je Flash brouk vybaven svíticí LED diodou
  • Hexbug brouci fungují na baterie AG13
  • Stavění hmyzích hřišť rozvíjí dětskou kreativitu
  • Set vhodný pro děti od 3 let

Mikroroboti Hexbug v podobě Nano brouků

Barevní, díky gumovým nožičkám super rychlí a úplně jako živí, takoví jsou Hexbug Nano brouci. Mikroroboti vibrují a pohybují se věrohodným stylem, úplně jako skuteční brouci. Hexbug Nano Flash se od ostatních brouků liší především dalším párem nožiček, díky kterým se pohybují dvakrát rychleji než ostatní. Navíc mají spodní část těla doplněnou o LED diodu, takže je snadno uvidíte běhat i ve tmě. Broučci Hexbug Nano i Nano Flash fungují pomocí baterií typu AG13.

Nechte své nano brouky dovádět na speciálním hřišti herního setu Medium

Robotické brouky Hexbug Nano i ty ultra rychlé svíticí Nano Flash můžete klidně nechat běhat jen tak po podlaze. Ale mnohem větší zábava je, když máte možnost postavit jim jejich vlastní výběh. V tomto herním setu Medium můžete svým hmyzím mikrorobotům postavit dráhy, bludiště a překážky z mnoha stavebních prvků, mezi které patří např. pružné stěny, plošiny či kolotoče.



Parametry a specifikace

Baterie

Potřeba dokoupit tužkové baterie Ne
Typ baterií AG13

Co musíte vědět

Vhodné od 3 let

Podle typu

Typ zvířátka Hexbug
Kód:  HRAbz10879
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  807648071221

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16