Obnovit stránku

Quake 4 (MAC)

Příslušenství ke zboží

Quake 4 (MAC)

Quake 4 je akční FPS hra odehrávající se v budoucnosti. Planeta Země je napadena rasou Stroggů, kteří chtějí vyčerpat veškeré přírodní zdroje a z padlých nepřátel si vytvářejí své vojáky. Ze Země je na jejich domovskou planetu Stroggos je veden hromadný útok. Ve hře hrajete za Matthewa Kanea, který je členem elitního komanda Rhino Squad. Jedinou šancí na záchranu Země je zničit systém Nexus, na který jsou všichni Stroggové napojeni.
Hra je určena pro zařízení MAC a je dodávána formou elektronické distribuce. Po zakoupení obdržíte všechny potřebné informace a návod na stažení instalátoru hry. Nic tedy nebrání tomu, abyste si skvělý herní zážitek za nízkou cenu mohli dopřát již dnes.

Parametry a specifikace

Žánr

Žánr Akční

Hodnocení PEGI

Věkové omezení 18 let
Závadnost obsahu Vulgární mluva, Násilí

Verze

Platforma PC - ke stažení
Edice Základní

Platforma / Licence

Platforma PC

Doporučené požadavky

Řada procesoru Intel Core 2 Duo
Frekvence procesoru 2,2 GHz
Grafická karta ATI Radeon HD 2600 256MB, GeForce 8600 GT
Paměť RAM 2 GB
Potřebný prostor na HDD 3 GB
Operační systém Mac OS
Kód:  MM00000342
Prod. číslo:  574a0a2f-b523-43af-8349-c4c2be9f7036

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08