Obnovit stránku

Recenze 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee

Zajímají Vás názory a recenze na 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee i vy.
3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee - Termostatická hlavice
3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Skladem > 5 ks
2 519,-
Do košíku
Matěj, Táborflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
funguje já má
plastové redukce, je lepší koupit kovovou
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Funguje dobře pokud se dobře nestaví
Ovládání odkudkoliv i mimo domov
Možnost automatizace
Nutnost připojení přes bránu Zigbii a tedy přes BT což je problém s dosahem v RD.Dlouho jsem hledal umístění aby hlavice byly v dosahu RD Cca 10x10 m. S podkrovím již byl problém . Do koupelny v suterénu již nedosáhla . Ve větším prostoru bran musí být více
Nastavení nebylo příliš jednoduché pro úplného laika nemožné
Nemožnost připojit do sítě samostatné
Delší odezvy než hlavice reaguje ale to je to BT
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 10 - Vinohradyflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Po roce používání zatím spokojenost, pokud používáte doporučené aplikace, ale... Baterie přežili sotva rok, což není moc (topení se využívá pouze v topné sezóně). Funkce otevřeného okna se mi nepodařila zprovoznit ani s podporou a považuji ji za nefunkční, to je lepší to zkombinovat s nějakým dalším čidlem a například při otevření okna topení vypnout. Komunikace s Home Assistant nic moc přes TUYA integraci. Při přidání přímo do Home Assistant je to skoro nepoužitelné, nemůžete nastavovat žádnou z pokročilých vlastností zařízení.
Funguje
Cena
Český výrobce/ dodavatel / podpora
Nemusím již sahat na topení a nastavovat
Příliš nepodporuje Home Assistant (jen základní funkce)
Baterie nevydrželi ani rok a to se používají pouze v topné sezóně
Nefunkční a s podporou jsme nedokázali vyřešit/ nastavit funkci otevřeného okna, v podstatě pro nás v bytě nepoužitelné a musíme řešit dalším senzorem + automatizace
Jedna hlavice je po roce hlučná, budu reklamovat
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 11.09.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Za dobu používání bez problému
Funguje jak má
0 ×Nahlásit
Zákazník, Český Těšínflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Doma používám 12ks těchto hlavic a můžu je doporučit.
Cena
Funkčnost
0 ×Nahlásit
Jakub, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 06.02.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Bohužel nemůžu celkově doporučit výrobky od Immax. Tři ze čtyř produktů jsem musel reklamovat nebo vrátit ve lhůtě, protože nefungovaly. Co se týče hlavice, tak ty relativně dělají, co mají, ale kvality výroby je hrozná. Plastové redukce na ventil jsou k ničemu, lepší je pořídit kovové. Jedna ze tří hlavic přišla poškozená mechanicky. Otáčecí kolečko bylo vylomené (nelze tedy otáčením nastavit teplotu ručně). Poslal jsem tu jednu hlavici na reklamaci a samozřejmě zamítnuto, že jsem si to udělal sám :D Akorát jsem byl čtvrt topné sezóny bez hlavice. Mám zaplacené prodloužené vrácení a rovněž to nelze dle sdělení zaměstance Alzy nelze vrátit kvůlli vadě, se kterou mi to bylo zboží doručeno!
Dělá co má (je to skutečně klad??? To je snad samozřejmost)
Vypadá to (zatím měsíc u ostatních hlavic), že baterie asi nějakou chvilku vydrží
Plastový šmejd
v ruce mám pocit, že se to každou chvíli rozbije.
Plastové redukce na ventil (Immax tvrdí, že je to kvalitní plast, no není. Když je hlavice nasazená, tak má tendence se při uzavírání ventiilu vykroutit z redukce i přes závit)
Služba prodloužené vrácení je mi k ničemu
Doporučuji vložit 2 eurocentovou minci jako vemezovací plochu mezi ventilem a pístem, co tlačí na ventil. Padne tam jak ulitá a nehrozí při vykroucení hlavice ze závitu, že píst sjede z ventilu.
Od Immax už si nikdy nic nepořídím.
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 25.01.2023, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
Hlavice je na nic - pro slabý motor nezvládne uzavřít ventil, takže radiátor topí a topí,.... Jako bonus je, že nelze naprogramovat na víc než dva rozdílné dny (pracovní a víkendové - nezvládne topit třeba v pondělí jinak, než v pátek...) - prostě šmejd
Možná někomu bude fungovat
Hlavice má slabý motor, který nezvládne kompletně zavřít ventil - tedy topení pořád topí (a nelze nastavit vyšší přítlačná síla)
Je možné nastavit pouze jeden jediný topný režim pro všechny pracovní dny (které musí být po sobě) a jeden režim pro víkend
(jako vy snad chcete od chytré hlavice, aby zvládla topit v pondělí topit jinak než v úterý? no, tak to u téhle nejde!)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.12.2022, varianta 3x IMMAX NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee
Ověřený nákup
pomer cena / vykon = rozhodne doporucuji. osobne mam spoustu vyhrad k aplikaci, na tom by vyrobce mel zapracovat - moc klikani, potvrzovani hesla pri kazde zmene... ale vetsinou si to clovek nastavi jen na zacatku a pak uz to funguje dobre. na ovladani mimo domov je potreba dokoupit bridge.
moderni design
jednoduche uvedeni do provozu
cena
bezproblemove pripojeni mimo domov
ne uplne prehledna mobilni aplikace
zmeny nastaveni zbytecne komplikovane
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09