Obnovit stránku

Recenze 50" TCL 50C644

Zajímají Vás názory a recenze na 50" TCL 50C644? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 51 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 50" TCL 50C644. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 50" TCL 50C644 i vy.
50" TCL 50C644 - Televize
50" TCL 50C644
Prodej skončil
Lukáš, Borinkaflag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
cena
4k obraz
screen cast
twitch apka laguje
0 ×Nahlásit
Mário, Holíčflag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
Dnes prišla som spokojný. Nastavenie trocha trvalo ale neviem si predstaviť staršieho človeka, ten by to nastaviť nevedel na 100%. Zvuku som sa bál, ale po úpravách v nastavenich výborné. pekný dizajn, tenké rámiky a to že je vzadu hrubšia to mi jedno ja ju zo zadu nevidím. Ten kto mal problém s dlhým zapínaním a vypínaním tak buď má vadný kus alebo neviem, u mňa to ide veľmi rýchlo. Jediné negatívum je neikedy pomalejší zasekaný systém ale to mi robilo na každej smart TV. Celkovo 9/10
obraz
aj zvuk
tenké rámiky
google = user friendly
pomalejší systém
vyššia spotreba keď porovnám rovnako veľké iné TV
0 ×Nahlásit
Jiří, MOSTflag
Hodnoceno 16.06.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
cena
obraz
ovládání
zkrátka spokojenost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.06.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
Obraz
Dizajn
Cena
Aplikacie
Nie je to negativum, skor postreh, ale treba davat pozor (ak uz mate soundbar, alebo si budete kupovat soundbar a chcete ho mat umiestneny a zasunuty pod tv) na vysku soundbaru, nakolko sa pod tv nachadza panel s tlacitkami...
0 ×Nahlásit
Michal, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
Spokojenost.
Obraz, množství funkcí.
Ovládání a obsluhu pochopila i seniorka :-)
0 ×Nahlásit
Stanislav, Praha 9 - Letňanyflag
Hodnoceno 26.05.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
skvělý obraz
snadná instalace
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
neviem zhodnotiť lebo televízor skoro vôbec nepoužívam a čakám kedy príde vnučka a pozrie si nejakú rozprávku inak nevie prečo ste taký zvedaví, lebo mňa to otravuje odpovedať na tieto marketingové sprostosti česť práci a dajte zákazníkom pokoj neotaravujte ich lebo sa na Vás "vyserú"
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
Celková spokojnosť
Google TV a výber aplikácií
Kvalita obrazu
Rýchlosť odozvy uspokojivá
5 ročná záruka v akcii
cena-úžitok
Prvá inštalácia s update systému a inštalácii základných aplikácií trvala 1,5 hodiny
Po update sa systém zasekol, bolo treba odpojiť TV od napájania
Prvá inštalácia nie je pre človeka bez základnych vedomostí práce na PC/mobile
0 ×Nahlásit
Matej, Kysucké Nové Mestoflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Google TV
Podporuje AirPlay
Krásny obraz
Obstojný zvuk
Prehladný ovládač
Usporné balenie
V niektorých prípadoch pomalý systém, napr v aplikacii youtube
0 ×Nahlásit
Miroslav, Havířov 1flag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta 50" TCL 50C644
Ověřený nákup
intuitivní ovládání , spolupracuje s Bluray Panasonikem na výbornou
spokojenost po všech stránkách
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06