Obnovit stránku

Recenze 55" LG 55QNED863

Zajímají Vás názory a recenze na 55" LG 55QNED863? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 55" LG 55QNED863. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 55" LG 55QNED863 i vy.
55" LG 55QNED863 - Televize
55" LG 55QNED863
Prodej skončil
Šárka, České Budějoviceflag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
dobrá kvalita zvuku
po vyladění barev a černé se kvalitou zobrazení blíží OLED TV
dobré pozorovací úhly
výborná konektivita
mini led podsvícení
oproti modelům z roku 2020 má změněné menu a je nutné si na něj zvyknout
0 ×Nahlásit
Pavel, Brnoflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Televizor splnil očekávání, videa ve 4K a FullHD vypadají úžasně.
nádherný obraz
rychlý start, svižný systém (WebOS), intuitivní uživatelské prostředí
jednoduché nastavení
dálkové ovládání Magic Remote je super
hlasové zadávání textu funguje skvěle
povedený přehrávač multimédií
stabilní podstavec, jednoduchá montáž
během dne se hodně leskne obrazovka (odrazy světla), čím víc světla (slunce) tím horší
multimediální přehrávač nepodporuje některé druhy video souborů (některé avi)
slabší pozorovací úhly
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Květnáflag
Hodnoceno 28.05.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Skvělý obraz při sledování full HD případně 4k jen je potřeba se trochu pohrát s nastavením obrazu. Ve filmech je vidět každý detail a spousta dalších věcí, kterých si před tím člověk na staré TV ani nevšiml. Prostě není co vytknou a snad bude TV i dlouho sloužit.
kvalita obrazu 4k
web os
magický ovladač
žádné
0 ×Nahlásit
DATAROAD, a.s., Bratislavaflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
LG odporucam
Vymena za 5-rocny Panasanic, ktory sa pokazil, funguje super, Life is Good.
MiniLED je super.
ziadne
0 ×Nahlásit
Ondřej, Bystřice pod Hostýnem 1flag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Celkově hodnotím v rámci cenové kategorie do 20 tis. Kč kladně. Při vhodných světelných podmínkách v místnosti je obraz excelentní. Televizi bych doporučil na sportovní přenosy a tv vysílání. Pro sledování filmů a obecně tmavých scén není úplně vhodná. Ve světlé místnosti ve dne bude vadit příliš lesklá obrazovka (průměrná antireflexní úprava) a v úplné tmě zase horší lokální stmívání a tím i horší podání černé v okolí světlých objektů. V přítmí bude asi většina diváků spokojena. Trochu mi vadila i určitá specifika WebOS a absence Chromecast. Pokud někdo zvažujete koupi, tak bych popřemýšlel jestli nepřiplatit 5 tis za OLED s perfetkní černou (ale horší jas), nebo naopak nezvolit něco od konkurence v cenové kategorii do 15 tis. kde bude kvalita obrazu stejná, ale bude jiný/horší operační systém.
podání barev
maximální jas
operační systém WebOS
magic control
zvuk
lokální stmívání
lesklá obrazovka
plynulost systému v rámci menu nastavení
prohlížení fotek
chybí duální tuner - PIP nelze použít na sledování 2 různých kanálů zároveń, nelze sledovat jeden kanál a nahrávat jiný.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Televize LG 55QNED863 přináší vynikající kombinaci špičkové obrazové kvality, elegantního designu a pokročilých funkcí, které posouvají zážitek ze sledování na vyšší úroveň. S technologiemi Quantum Dot NanoCell a MiniLED nabízí živé barvy, ostré detaily a vynikající kontrast, zatímco podpora rozlišení 4K Ultra HD a Dolby Vision HDR zajistí realistický obraz. Zvukový zážitek je obohacen díky technologii Dolby Atmos. Navíc elegantní design s tenkým rámečkem a plynulé ovládání pomocí operačního systému webOS dodávají této televizi další hodnotu. I přesto, že může být cena vyšší a dostupnost obsahu omezená, televize LG 55QNED863 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají špičkovou kvalitu a moderní design ve svém domácím kině
Vynikající obrazová kvalita díky technologii Quantum Dot NanoCell a MiniLED.
Podpora rozlišení 4K Ultra HD a technologie Dolby Vision HDR pro realistický obraz.
Operační systém webOS pro snadné ovládání a přístup k aplikacím.
Dolby Atmos poskytuje prostorový zvukový zážitek.
Elegantní design s tenkým rámečkem.
Vyšší cena ve srovnání s některými jinými modely na trhu.
Nezvyk z přechodu ze Samsungu na LG
0 ×Nahlásit
Radek, Praha 9 - Černý Mostflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Výborná TV s rychlým OS a skvělým obrazem. Audio také není vůbec k zahození.
výborný obraz
zvuk
ovladač
rychlý běh OS
zatím žádné
hlasové ovládání pouze v angličtině
0 ×Nahlásit
Daniel, Kroměřížflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Skvělý obraz, pozorovací úhly OK, výborný intuitivní OS WEBOS 23 s rychlou odezvou, zvuk přes sounbar excelentní. S nastavením obrazu je lépe si individuálně pohrát-vypnout různé asistence AI a nastavit podle "vlastního oka".
0 ×Nahlásit
Michal, Frýdek-Místekflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Pěkně ostré barvy
Zvuk
Cena oproti konkurenci
Ovládač krásně padne do ruky
0 ×Nahlásit
Aleš, Brnoflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta 55" LG 55QNED863
Ověřený nákup
Vynikající obraz a výborný zvuk, naprostá spokojenost.
kvalita obrazu
kvalita zvuku
nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01