Obnovit stránku

Recenze 55" LG OLED55B33

Zajímají Vás názory a recenze na 55" LG OLED55B33? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 55" LG OLED55B33. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 55" LG OLED55B33 i vy.
55" LG OLED55B33 - Televize
55" LG OLED55B33
Prodej skončil
Jakub, Darkoviceflag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
super obraz i zvuk
lepší a rychlejší OS ( v porovnání s TCL 55C728)
zatím žádné nenalezeny
0 ×Nahlásit
Karel, Bystřice nad Perštejnemflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super doporučuji
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
Televize nabízí skvělou obrazovou kvalitu a uživatelsky přívětivé rozhraní. Barvy jsou živé a kontrast je úžasný. Nicméně měl jsem občas problémy s připojením k Wi-Fi a vyřídil jsem to tak, že připojil přes kabel. Navíc cena může být pro někoho příliš vysoká. Celkově je to solidní televize s výjimečným obrazem a stojí za zvážení před nákupem.
Cena
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
Super OLED displej
Cena výkon
Ovladač by mohl být trošku designovější
0 ×Nahlásit
Michal, Prievidza 1flag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
objednali sme aj so sluzbou namontovania na stenu, chalani boli super vsetko nastavili co sme pozadovali.
velmi pekne farby ako OLED - preto sme ho aj kupili
cierna je ciernou
spokojnost
trochu obmedzena ponuka android aplikacii ale to sa da vyriesit
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 04.05.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nic
0 ×Nahlásit
Patrik, Praha 10 - Malešiceflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
Po nainštalovaní televízoru mi bolo povedané že produkt nesmiem zapnúť do 2 hodín. Tak po 2 hodínach som zapol TV a chviľlku po pozeraní som si všimol nejakú bielu čiaru cez pol obrazovku. Myslel som si že je to softverová chyba avšak vo všetkých streamovacích platformách to bolo to isté. Nakonie som sa rozhodol napísať reklámáciu, Alza bola velice ochotná produkt hneď vymeniť spolu odnesením zlého produktu a ihneď prinesením nového produktu. Na druhý deň, čiara zmizla do teraz sa nič podobné na TV neobjavilo. Obraz je perfektný ako má byť a zvuk rovnako. Jedna poznámka, pri kúpe produktu som zaškrtol políčko že krabice si odnesú zo sebou avšak neviem ako by to bolo v prípade reklamácie keby potrebujem riešiť prenos produktu na pobočku kedže TV je celkom veľká na prenos, takže nabúdce by som sa rozhodol ich nechať pre tento prípad (Ak si teda niekde alza nedrží krabice k týmto produktuom aby sa im to lahšie prenášalo.) Celkovo s produktom veľká spokojnosť napriek menšej nepríjemnosti zo začiatku. Posledná vec je že WebOS nám občas začal sekať po tom čo som prešiel asi 4tou streamovaciou platformou ale po poslednej aktualizácií firmvéru sa to nestáva.
výborný obraz
skvelý zvuk
web os
prvy den sa objavila biela čiara cez obrazovku ktora bola dosť zretelná a nepríjemná počas pozerania, tak som vypísal reklamáciu a na druhý deň čiara bola preč.
0 ×Nahlásit
Patrik, Prahaflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
Na TV je radost pohledět - doslova. :)
Poměr cena / výkon úžasný
Černá je opravdu černá
Lehké nastavení
Nastavení obrazu pomocí AI
Kvalitní provedení, tenká
0 ×Nahlásit
Roman, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Perfektní obraz.
0 ×Nahlásit
L.O.B. International s.r.o., Praha 8 - Karlínflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta 55" LG OLED55B33
Ověřený nákup
Skvela TV
Design
Kvalita
Super pomer cena/kvalita
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13