Obnovit stránku

Recenze 55" Sony Bravia KD-55X85L

Zajímají Vás názory a recenze na 55" Sony Bravia KD-55X85L? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 10 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 55" Sony Bravia KD-55X85L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 55" Sony Bravia KD-55X85L i vy.
55" Sony Bravia KD-55X85L - Televize
55" Sony Bravia KD-55X85L
Skladem > 5 ks
24 999,-
Do košíku
Jiří, Bohumín - Vrbiceflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
TV mám krátce. Zatím velká spokojenost.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Chotěbuzflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Celkově jsem s televizorem moc spokojen. Chytrý ovladač je skvělé plus a rychlá odezva systému působí dobrým dojmem.
Hezký obraz
Rychlá odezva systému
Jednoduchý ovladač
Slabší zvuk
0 ×Nahlásit
Martin, Plzeňflag
Hodnoceno 05.11.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Při rozhodnutí o výběru Google TV jsem šel poměrně najisto po značce Sony. Potěšil mi pěkný obraz, dostatečné množství portů pro připojení všech potřebných periferií, ale především rychlá odezva systému (hlavně ve srovnání s předchozí zkušeností s WebOS). S čím trochu bojuji je, proč jsou v balení hned dva ovladače, dle mého by magic mohl být klidně zaintegrovaný i do toho klasického. Co se nepovedlo je defaultní aplikace na přehrávání médií z USB - k televizi jsem si připojil dva externí HDD (3 a 4 TB) a i po desítkách minut appka stále načítala nové soubory - to lze ale naštěstí poměrně snadno vyřešit jinou aplikací (VLC, Kodi). Celkově musím říct, že jsem s televizí spokojen a mohu ji doporučit.
Pěkný obraz
120Hz
Rychlá odezva
Dostatek portů
Dva ovladače
Defaultní aplikace pro přehrávání videí z USB
0 ×Nahlásit
Jan, Lipová-lázně 1flag
Hodnoceno 05.11.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Za mě super, pro někoho kdo hledal televizi okolo 20 tis. V popisu produktu je napsáno vše jak to je, krásný, plynulý, ostrý, obraz, který procesor dokáže poskládat pro úchvatnou podívanou. Podle mého názoru vestavěné reproduktory nejsou zase tak špatné, tedy co se týče bassů, tak ty tam nejsou, ale díky Dolby Atmos je to v pohodě. Na filmy každopádně vždycky soundbar nebo kino. Jsem velice spokojený.
Plynulost Ostrost Vykreslování obrazu
Vzhled televizoru
Vestavěné reproduktory Sony s Dolby Atmos
Těžké to je :-D
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 9flag
Hodnoceno 04.11.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Rozhodoval jsem se mezi OLED a LED technologií, zvolil jsem Full Array LED od Sony a nelituji. Černá i barvy jsou téměř jako u OLED televizí. Je akorát potřeba sedět na gauči a mít TV ve správné výšce. Když se člověk postaví metr od TV a kouká pod velkým úhlem, tak už je barevné podání zkreslené. LED technologie je prověřená časem, nehrozí vypalování diod a je výrazně levnější. Díky většímu jasu si obrazovka může dovolit antireflexní vrstvu, takže se neleskne a je použitelná i za bílého dne. Zvuk je dobrý akorát tak na zprávy, protože téměř nemá basovou složku. To nepovažuji za chybu, na zvuk jsou soundbary/domácí kina. Ovladač komunikuje přes rádiový signál, takže reaguje okamžitě a to i zpod peřiny. Byl jsem zklamán, že není podsvícený, ale tlačítka jsou navržena tak, že se za krátkou dobu dá naučit ovládat poslepu. K TV je dodáván i klasický ovladač s hromadou tlačítek, ten jsem ani nevybalil. TV si pamatuje pro každý vstup nastavení obrazu. Takže po připojení notebooku, se automaticky přepne do herního režimu s nízkou latencí a VRR. Google TV ocení asi ti, co přijímají obsah z více kanálů a streamovacích služeb a chtějí mít ke tomu všemu jednotné rozhraní. Mě vadí, že nejde zakládat lokální uživatelské profily, a v ČR ani nejde přidat dětský Google účet. K TV jsem se musel přihlásit svým Google účtem a odklikat bambilion souhlasů. Naštěstí nákupy jsou chráněny heslem a k ničemu osobnímu na mém Google účtu se dostat nedá.
nádherné barvy
černá je opravdu černá
antireflex, jas
lokální stmívání
herní režim, VRR, 120 Hz
RF ovladač
prověřená LED technologie
ovladač není podsvícený
nelze vytvářet lokální uživatelské profily
nelze přidat dětský Google účet
nejde nastavit aplikaci (např. O2 TV) na tlačítko "TV"
0 ×Nahlásit
Miroslav, Chorvátsky Grobflag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
perfektny obraz (aj cierna)
kvalitna konstrukcia/prevedenie
google TV/velmi rychly system/menu
zvuk je v pohode (treba sa avsak trocha pohrat s nastavenim, neni to samozrejme nahrada domaceho kina)
streamovacie aplikacie funguju bez problemov
velmi dobry na hranie hier (PS5)
slaba predinstalovana browser applikacia (cez google play store mi nechce najst a povolit nahrat ine prehliadiace)
2 ovladace
hlavne tlacidla v strede ovladaca by mohli mat vyraznejsi/lepsi tvar (lahko sa da pomylit/stlacit ine tlacidlo)
0 ×Nahlásit
Tomáš, Kostelec nad Orlicíflag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Mám ji krátce, zatím spokojenost.
Google tv
Pěkný obraz
100/120 Hz panel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Mám síce krátko, ale bol to veľmi dobrý výber aj hlavne vďaka podrobnému popisu vlastností a parametrov na Alza.sk, čo uľahčil výber najvhodnejšej TV.
Pekný obraz, dobrý zvuk
Podpora DLNA (prehrávanie multimédií z NAS), nahrávanie a prehrávanie na HDD
2 ovládače - výhoda pre menej skúsených s Google TV
Podpora všetkých bežných služieb streamovania cez app-ky
Zatiaľ žiadne
0 ×Nahlásit
Marián, Rajhradflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta 55" Sony Bravia KD-55X85L
Ověřený nákup
Ak hľadáte výborný obraz, odporúčam.
Fantastický obraz
100hz panel
Výborný kontrast
Perfektné prevedenie čiernej
Vhodný na sledovanie športu, videohry
Google tv
Zlý zvuk. Veľmi zlý. Horší ako moja predchádzajúca Sony z roku 2015. Soundbar nevyhnutnosťou.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17