Obnovit stránku

Recenze 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L

Zajímají Vás názory a recenze na 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L i vy.
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L - Televize
55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Skladem > 5 ks
39 999,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Dlouho jsem rozmýšlel jakou TV pořídit. Věděl jsem, že to bude pravděpodobně nějaká OLED TV. Jenže vybrat vítěze nebylo úplně nejjednodušší. Sony mě hodně lákala skrz jejich chválený XR procesor. Teď už mám s TV několik měsíců zkušeností a i přes nějaké ty mínusy jsem ve výsledku spokojen. Kognitivní XR procesor nezklamal a černá barva je klasicky u OLEDu skvělá. Asi nemá cenu se tady moc rozepisovat, to už udělali jiní :). Přejdu rovnou na plusy a mínusy.
Perfektní černá (prostě OLED)
Google TV asi přeci jen o něco přehlednější systém než třeba WEB OS od LG, ale určitě jak v čem
Kognitivní procesor umí skvěle zpracovat obraz. Není problém nižší rozlišení a perfektně umí navýšit plynulost pohybu (pokud se to uživatele líbí)
Za mě hezký design. Přední strana taková klasika, zadní strana velice pěkná
Zvuk zní velice zajímavě. Oproti LG sice chybí vyšší basy, ale po úpravě v EQ uspokojivé. Zvuk z obrazovky zní zajímavě
Příjemně velký chytrý ovladač se všemi důležitými tlačítky bez zbytečných čísel (+Přibalen druhý "blbý" ovladač s čísly)
V mém případě dostatečný jas, stačí ve slunný den zatáhnout okna
TV nemá diodu, která by ukazovala, že je TV vypnutá
Při zapnutí HDR obsahu TV nezobrazí nějaký bar s informacím že TV zapla HDR (10, 10+, Dolby Vision)
Bohužel nelze nastavit barevný gamut u jednotlivých aplikací a vstupů. DCI-P3, Auto (REC.2020) musím přepínat ručně. Automatika u SDR zapíná REC.709 a za mě je pak obsah málo barevný
Oproti například LG není na první pohled takový OLED WAW MOMENT, postupně při testování člověk začne vnímat co TV dokáže
Pouze 2x HDMI 2.1
Chrání OLED displej jen pomocí posunu pixelů, ale lepší než nic :)
0 ×Nahlásit
Magdaléna, Plzeňflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Televize viz:hodnocení ostatních souhlas ...bezkonkurečni oproti jiným značkám je podáni a zpracováni obrazu při horších podmínkách signálu dle oblasti.Velmi dobrý hlavní ovladač.. bohužel bez podsvícení kontra k ceně tv,druhý je hračka pro děti.Sony má svoje mouchy,ale příšte koupím zase Sony.
Cena
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
vynikající obraz
komplikované nastavení
vyšší cena
0 ×Nahlásit
Patrik, Praha 5 - Smíchovflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Úžasný zážitek s televizí Sony Bravia OLED. Tato televize prostě překračuje veškerá mé očekávání a posouvá zážitek z domácího sledování na zcela novou úroveň. První, co vás uchvátí, je ohromující obraz. OLED technologie v kombinaci s inovativním procesorem XR neustále bere dech. Barvy jsou živé, plné a přirozené, a černá je naprosto hluboká, což vytváří dojem úžasné hloubky a kontrastu. Bez ohledu na to, co sledujete, každý detail je jasný a ostře vykreslený, čímž se vytváří dojem, že jste součástí děje. Zvuk je další oblast, kde Sony Bravia OLED XR-55A80L exceluje. Technologie Acoustic Surface Audio+ doslova přenáší zvuk přímo z obrazovky, což vytváří působivý zážitek prostorového zvuku. Každý zvukový detail je bohatý a čistý, ať už jde o hudební doprovod, dialogy nebo efekty. Mám pocit, že jsem uprostřed děje díky zvuku, který obklopuje celou místnost. Design televize je další úchvatný prvek. Tenké rámečky a elegantní provedení dodávají televizi moderní a luxusní vzhled, který se snadno začlení do každého prostoru. Ovládání televize je intuitivní a pohodlné díky jednoduchému dálkovému ovladači a uživatelsky přívětivému rozhraní. Rychlost reakce na přepínání mezi aplikacemi a menu je impozantní, což dodává celkovému uživatelskému zážitku další plusový bod. Nemohu nezmínit také širokou škálu smart funkcí, které tato televize nabízí. Přístup k oblíbeným streamovacím službám, ovládání hlasem a možnost propojení s dalšími zařízeními jsou jen některé z mnoha funkcí, které zvyšují komfort a praktičnost.
Design
Obraz
Smart funkce
Zvuk
Rychlost reakce
0 ×Nahlásit
Peter, Praha 6 - Bubenečflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
krásny obraz
dobrý ovládač a interface (Google TV), rýchla odozva
minimalistický dizajn
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8 - Trojaflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Tuto televizi jsem si koupil před čtrnácti dny a zatím jsem s ní velice spokojený. Vyměnil jsem jí za 13 let starou "babičku" a tímto krokem jsem se posunul o několik levelů výše. Obraz je parádní a zvuk taky tak. Mám jí teprve krátce, takže jsem ještě nevyzkoušel zcela všechny její funkce a dovednosti. Co jsem ale vyzkoušel a jsem s tím naprosto spokojený, je Google TV. Díky němu jsem si stáhnul nějaké aplikace, hlavně tedy pro mě Kodi a Vodafone TV, které se chystám o vánocích hojně využívat. Za mě tedy prozatím paráda a doufám, že to tak zůstane i nadále.
Krásný obraz
Pěkný zvuk
Google TV
Hezký design
Hodně úzký rámeček
Hezké nožičky
Dva ovladače
Nepodsvícené ovladače
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Telka je vec čo použivam každý deň na filmy, serialy, anime, hranie hier , počúvanie hudby atd. a som náročna veľmi náročná osoba čo sa týka elektroniky obvzlášť monitorov a teliek. A po mesačných prieskumoch a odsledovaných recenziách som sa utvrdila že sony je TOP voľba spľňa všetko čo som chcela (a nebolo toho málo) Takže som nadmieru spokojná
Pekný dizajn aj tv aj ovládač
Veľmi príjemne android rozhranie, veľa aplikácii na sledovanie filmov serialov a kopec ďalsieho ako je napr aj Kodi alebo UPC Tv
Dobre prednastavený pre menej náročných a veľké spektrum nastavení pre náročnejšich
Game mode (super s playstation konzolou ale aj iné konzoli
Nič
0 ×Nahlásit
Ivo, Blanskoflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Koupeno jako další menší TV (na doporučení kamaráda) a volby nelitujeme. Jednoduchá a rychlá instalace, krásný obraz s živými barvami. Zatím jediné mínus, že nemá podsvícený ovladač jako naše větší OLED TV, což je k ovládání večer hodně návykové.
jednoduchá instalace a celkové zprovoznění
krásný obraz, pěkné barvy, černá je pěkně černá
design TV je celkově pěkný (zpočátku jsme měli na stojánku, teď už finálně na stěně)
dva ovladače, zvolíte si ho dle preferencí a potřeby
ani jeden ovladač není podsvícený
0 ×Nahlásit
Eva, Olomoucflag
Hodnoceno 11.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Rychlé dodání, snadná komunikace
0 ×Nahlásit
Marie, Hradec Králové 2flag
Hodnoceno 11.12.2023, varianta 55" Sony Bravia OLED XR-55A80L
Ověřený nákup
Zatím si TV skvěle užívám.
Nádherný obraz, nutné povypínat veškeré eco funkce a je bezkonkurenční.
Vestavěný soundbar s dolby atmos plně dostačuje, není třeba externí
Černá je fakticky úplně černá
výhody googlu a app
rychlé odezvy DO, nastavení TV super
Na velikost TV nízká spořeba
Dva DO v balení (klasika+smart)
Ani jeden z DO není podsvícený
Pouze dva hdmi 2.1
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09