Obnovit stránku

Recenze 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L

Zajímají Vás názory a recenze na 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L i vy.
65" Sony Bravia OLED XR-65A80L - Televize
65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Skladem 2 ks
59 999,-
Do košíku
Vlastislav, Slušoviceflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Při koupi TV mám psáno BraveCore na dva roky, deset kreditů. Vypli ho za dva měsíce ! Není možnost spojení, reklamy na SONY !
Po dvou měsících vypli BraveCore.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Brno 2flag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
jsem velmi spokojen, doporučuji náročnějším uživatelům
brilantní obraz
výborný zvuk
poradí si i s horším signálem a vylepší ho
tovární nastavení není ideální
0 ×Nahlásit
Xrp s.r.o., Trnavaflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Fajn telka.
krasny obraz
celkom obstojny zvuk aj bez soundbaru
Obsah s nizsim rozlisenim si to pekne upravuje na vyssie. 1080p veci vyzeraju prekvapivo dobre.
prilisne mnozstvo nastaveni rozhadzanych po viacerych miestach
sync so soundbarom sony obcas hapruje, tv ako center speaker funguje len pri veciach z neftlixu, bravia core. Pri kodi, skylinku sa mi ho nepodarilo este rozchodit
0 ×Nahlásit
Vladimír, Kroměřížflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Krásný obraz - u OLED se to, ale dá očekávat.
Parádně zvládá upscaling na 4K
Menu je svižné oproti starší SONY Android TV
BT ovladač
obraz pěkný i z úhlu - již není potřeba TV neustále natáčet pokud se díváte třeba z kuchyně
Plastový rámeček kolem panelu - TV jsem si musel "dotvarovat" do roviny
při slunečném počasí občas štvou odlesky
0 ×Nahlásit
TJ Sokol Pohořelice, z.s., Pohořeliceflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Skvělý obraz
Snadná instalace programů
2 ovladače
Super zvuk
Rychlá odezva systému a jednoduchá navigace v základním menu
Nic
0 ×Nahlásit
Karolína, Hejniceflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Skvělý obraz
Rychlá odezva systému a jednoduchá navigace v základním menu
Snadná instalace programů satelitu
Dobrý zvuk TV i když používám současně i externí soundbar
2 ovladače (když vám děti jeden zrovna schovají :)
Nejsou
0 ×Nahlásit
Marek, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Televízor má naozaj ohromujúco kvalitný obraz.
Kvalita = Made in Japan.
Veľmi svižný chod systému Android
2 ovládače = jeden moderný minimalistický a jeden klasický s číselnými tlačítkami.
Možnosť stiahnuť aj aplikácie, ktoré si v iných televízor nestiahnete, vďaka otvorenému systému.
asi len cena.
0 ×Nahlásit
BESTA STAV,s.r.o, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
obraz
Pěkná, kvalitní
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 5 - Jinoniceflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Nádherný obraz
Jednoduché nastavení
Přívětivé uživatelské rozhraní
Kabel napájení je na jiné straně než ostatní kabely.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta 65" Sony Bravia OLED XR-65A80L
Ověřený nákup
Obraz
Design
Spotřeba - dle zobrazovaného obsahu a nastavení v rozpětí 55-100W, v ECO režimu běžně okolo 60W pro 65" verzi.
Ve srovnání se současnou konkurencí dobrý zvuk - mimo TV vybavené doplňujícím ozvučením.
Zvuk - je velice smutné, že přístroj, který ve své největší úhlopříčce převyšuje cenu 100 000 Kč, hraje hůře, než reprosoustavy Tesla z minulého století. Nic neříkající presety místo EQ zvuku nikterak výrazně nepomáhají.
Cena
Hloupé "chytré funkce"
Dálkový ovladač
Android
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06