Obnovit stránku

Recenze 7" Sencor SCT 9411BMR

Zajímají Vás názory a recenze na 7" Sencor SCT 9411BMR? U nás má zatím hodnocení 3,4 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 7" Sencor SCT 9411BMR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 7" Sencor SCT 9411BMR i vy.
7" Sencor SCT 9411BMR - Autorádio
7" Sencor SCT 9411BMR
Prodej skončil
Zdeněk, Bojkoviceflag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pro nenáročné uživatele
0 ×Nahlásit
Libor, Prahaflag
Hodnoceno 16.08.2023, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
hraje
cena ok
kvalita
výsuvný displej není úplně plus u tohoto rádia
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 10.12.2022, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
Vysouvací displej
Volba barvy a intenzity podsvícení tlačítek
Přehrává většinu multimediálních souborů
Nesmyslně se sám od sebe otevírá displej - když někdo volá, když přijmu hovor, když někomu volám
Přepínání zdroje hudby trvá věčně
0 ×Nahlásit
Milan, Veselí nad Moravouflag
Hodnoceno 24.10.2021, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
Vypadá opravdu dobře
Umožňuje bluetooth spárování s telefonem
Velký výběr nastavení
Když mi rádio přišlo a nainstaloval jsem ho do auta tak si rádio nepamatovalo paměť. Musel jsem přecvaknout a předělat dva drátky.
0 ×Nahlásit
Jiří, Jarpiceflag
Hodnoceno 02.01.2021, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
Šlape dobře a pěkně vypadá.
Ve tmě oslňuje. (obrazovka i čudlíky).
0 ×Nahlásit
Zákazník, Olomoucflag
Hodnoceno 29.02.2020, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
Slušná cena
Výkon rádia - nešumí, rychlé vyhledávání stanic
pamatuje poslední zdroj signálu
bonus?? výběr loga automobilek
0 ×Nahlásit
Jana, Kysucké Nové Mestoflag
Hodnoceno 10.04.2019, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
Kvalitný obraz
Diaľkový ovládač
Možnosť pripojenia na volant
Prehráva video
Pri zmene farby pozadia sa mení celkovo farba celého video signálu, tzn. aj video z kamery má úplne zmenené farby
BT pripojenie neposkytuje žiadne informácie o prehrávanej skladbe
Vyhľadávanie skladieb cez BT je prakticky nanič
Vyžaduje odborné nainštalovanie
Môže zakrývať prvky ovládacieho panela auta
Nekvalitné reakcie na dotyk
Rádiá sa nedajú uložiť podľa mena, dajú sa uložiť len frekvencie
Pri prepnutí na spätnú kameru vypne hudbu, rádio...
0 ×Nahlásit
Peter, Stupavaflag
Hodnoceno 17.12.2018, varianta 7" Sencor SCT 9411BMR
Ověřený nákup
dalo by sa povedať, že je to takým kompromisom ak chcete veľa muziky za málo peňazí, ale všeobecne som s tým spokojný
problém s odozvou na dotyk (niekedy musíte opakovane stlačiť)
predný panel v oblasti otočného tlačidla mení nonstop farby a nedá sa to vypnúť
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16