Obnovit stránku

Recenze 75" Sony Bravia KD-75X85L

Zajímají Vás názory a recenze na 75" Sony Bravia KD-75X85L? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s 75" Sony Bravia KD-75X85L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na 75" Sony Bravia KD-75X85L i vy.
75" Sony Bravia KD-75X85L - Televize
75" Sony Bravia KD-75X85L
Skladem > 5 ks
34 999,-
Do košíku
Tomáš, Buštěhradflag
Hodnoceno 24.05.2024, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Obraz TV mě velice příjemně překvapil, je fakt perfektní, asi jeden z nejlepších, co jsem u LED LCD viděl. Docela překvapivý je i slušný zvuk na reproduktory z TV. Celkově jsem s touto TV naprosto spokojený a nemám vůbec co vytknout. TV je tedy jen opravdu dost těžká, 35kg už je poměrně dost, samozřejmě vzhledem k velikosti to není až tak překvapivé, ale může být problém se sháněním držáku a montáží na zeď. Pro manipulaci rozhodně doporučuji 2 osoby. Tuto TV rozhodně doporučuji, poměr cena/výkon je skvělý, kor za cca 35k, co se dá teď na Alze koupit. Podotýkám, že nehodnotím příjem digitálního vysílání a jeho nastavení, neboť jej nepoužívám, TV nemám připojenou i anténě.
Velice krásný, kvalitní a živý obraz, nádherný kontrast a barevné podání
Rychlý systém Google TV
Slušná úhlopříčka :)
Dva ovladače, jeden klasický infra a druhý Bluetooth
Intuitivní ovládání + možnost ovládání hlasem
Velice snadné a uživatelsky přívětivé nastavení
Celkem slušný zvuk na repráky z TV
Design produktu
Poměr cena/výkon je za mě výborný
Napájecí kabel by mohl být delší, vzhledem k velikosti TV
0 ×Nahlásit
Jiří, Olomouc 9flag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Byl jsem mile překvapen snadnou vybalením, instalací včetně komunikace s internetovým rozhraním. I k postavení na stojan je potřeba dvou lidí k jednodušší manipulaci. K převozu je potřeba větší auto. Prodloužené verze Opel Combo byla na centimetry.
snadné nastavení
dobrý zvuk
kvalitní obraz
jednoduché zacvaknutí nožiček
dva ovladače
kratší kabel napájení
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kroměříž 1flag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Úhlopříčka :)
Krásný obraz
Rychlá odezva na ovladač (měli jsme Samsung a ten byl pomalejší )
Propojení s PS5 (TV se automaticky přepne do herního režimu)
Dva ovladače (jeden infra a druhý bluetooth)
Za mě skvělá volba!
Zatím žádné
0 ×Nahlásit
Section s.r.o., Praha 1flag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Naprosto perfektní obraz
Zvuk z televizoru překvapivě velmi kvalitní, stejně ale používám sound bar
2 ovladače
velmi jednoduchá instalace
přehledné rozhraní, příjemná změna od konkurence
0 ×Nahlásit
Pavel, Obecniceflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Android
super obraz, oproti jiným
intuitivní ovládání
rychlost reakce aplikací
rozumná cena
nevešla se mi do auta :-D
0 ×Nahlásit
Milan, Lipíflag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Nádherný obraz
Velice rychlý android
Krásné zpracování televizoru
Krátký napájecí kabel
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
S TV sme zatiaľ veľmi spokojní
operačný systém Google TV Android
super obraz
široká škála možností bezdrôtového prepojenia s externými zariadeniami cez Chromecast, Miracast a Apple Airplay
po registrácii produktu na oficiálnej stránke výrobcu bolo možné v akcii získať predĺženú záruku
deklarovaná spotreba elektrickej energie sa mi zdá trochu privysoká
vyššia váha
0 ×Nahlásit
Eduard, Pezinokflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Za 2 týždne používania žiadne negatíva, akurát že trávim viac času sledovaním TV :-)
Milo prekvapila rýchlosť a odozva Android TV
Krásny obraz
2 ovládače
0 ×Nahlásit
Daniel, Plzeňflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup
Mám tutéž televizi starší a menší s absolutní spokojeností, takže jsem šel najisto. A nelituji. Doporučuji.
na LED TV skvělý obraz
dva dálkové ovladače
všechny výhody Android TV, funguje skvěle s okolními zařízeními
intuitivní průvodce prvním spuštěním
párování s WIFI a Google TV se podařilo až na poněkolikáté - možná si to nerozumělo s mojí domácí 5Mhz Wifi
na tak velkou TV je od výrobce hodně krátký napájecí kabel, pokud nemáte zásuvku těsně za televizí, budete potřebovat prodlužovačku
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prievidza 1flag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta 75" Sony Bravia KD-75X85L
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Perf obraz a super zvuk . Spokojnost .
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16