Obnovit stránku

Recenze A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 1456 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy i vy.
A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy - Herní myš
A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Martin, Čáslavflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
Hliníkové pojezdy, nešpiní se ani myš ani stůl a dobře klouže
Po pár letech stále funguje bezchybně
Do ruky sedí dobře, na malou ruku asi neni ideální, je to taková střední velikost
Logo na myši pomalu bliká, nejspíše nelze vypnout, ale intenzita neni příliž velká (příliž neruší)
Trochu hlučnější při pohybu (pojezdy), domu dobrý, do kanceláře by byla vhodnější tišší
0 ×Nahlásit
Rudolf, Prahaflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
spokojenost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
Drží už 3 roky každodenního CADění. Rád a dlouho klikám na myšku.
Kvalita
Držení
Kovové plošky
Kábl se zamotá i při křivém pohledu
0 ×Nahlásit
Martin, Ostravaflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Příjemná na držení, za mě dobrá myš.
Dobře se drží
Dobré DPI
0 ×Nahlásit
Renata, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
spokojenost
hezky se drží
žádné
0 ×Nahlásit
Aleš, Kladnoflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
fajn se drží v ruce
funkční tlačítka
po připojení do USB hub, KVM switch nebo dokovací stanice se myš zasekává a nedá se používat, projevilo se u 2/2 kusů na různém příslušenství
0 ×Nahlásit
Daniel, Kolínflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup
zajímavý design
cena
0 ×Nahlásit
Eva, Brnoflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splnila očekávání
0 ×Nahlásit
Petr, Horní Libchavaflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Měl jsem T70 a podle mě byla lepší. Do ruky padnou stejně. U V7M mě nemile překvapily boční tlačítka. Nejsou příjemná na pohmat a "rachtají" ..... nejsou tam prostě zasazena přesně a možná to taky dělá , že jsou z levného plastu. Taky mi tu chybí mikrojoystitck ( i když jsem myš měnil právě kvůli tomu , že se mi u něho rozbil mikrospínač) jako u T70 pro lepší nahmatátí správného tlačítka pro přepínání módů. Za mě je to krok zpět....
ergonomie úchopu
nastavení
boční tlačítka se viklají a rachtají
přepínání módů je složitější než u T70, protože zde není takový ten mikrojoystitck a nahmatátí správného tlačítka je složitější
0 ×Nahlásit
Adam, Písekflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tuhle myš jsem měl asi 5 let a jsem s ní naprosto spokojený. Ještě za tu cenu... Ale protože po tolika letech intenzivního používání je malinko tužší,a taky abych ji nemusel s sebou tolik vozit tam a zpět (dům – rodiče/škola/práce), tak jsem si koupil novou. Na první pohled je vidět, že ztenčili kabel, což je super, protože tuhost a neohebnost starého byla snad jediná věc, kterou bych vytknul.
vysoká životnost
dobře sedne do (mé) ruky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18