Obnovit stránku

Recenze Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky

Zajímají Vás názory a recenze na Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky i vy.
Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky - Antiparazitní pipeta
Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Skladem > 10 ks
189,-
Do košíku
Romana, Praha 5flag
Hodnoceno 19.07.2024, varianta Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Konecne produkt, ktery mi po trapnych samponech a dokonce i tabletach od VET ZABRAL! a kocky zbavil blech. 3x SLAVA!!! Pro efekt je treba zvolit vhodne mnozstvi dle kg kocky (zvirete).
0 ×Nahlásit
Romana, Praha 5flag
Hodnoceno 19.07.2024, varianta Advantage 1 × 0,8 ml – spot-on pro velké kočky a králíky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Konecne produkt, ktery mi po trapnych samponech a dokonce i tabletach od VET ZABRAL! a kocky zbavil blech. 3x SLAVA!!! Pro efekt je treba zvolit vhodne mnozstvi dle kg kocky (zvirete).
0 ×Nahlásit
Martin, Staré Sedlištěflag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup
morče přežilo,tak asi dobrý
0 ×Nahlásit
Petra, Pardubiceflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta Advantage 1 × 0,8 ml – spot-on pro velké kočky a králíky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý účinek
0 ×Nahlásit
Aleš, Kalištěflag
Hodnoceno 29.02.2024, varianta Advantage 1 × 0,8 ml – spot-on pro velké kočky a králíky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem spokojená
0 ×Nahlásit
Miluše, Sázavaflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup
jako rychlá náhrada stronhold dobrý
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 22.07.2023, varianta Advantage 4 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kupuji už dlouho, zatím nejlepší
0 ×Nahlásit
Michal, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 08.08.2021, varianta Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup
Všechny naše kočky to odblešilo okamžitě a bez zruinování rozpočtu
Snadná aplikace
Funguje úspěšně šest týdnů i pro zvířata, která mají trvalý přístup na zahradu a tudíž kontakt s toulavými kočkami.
Zbytečně obrovské balení. Titěrná pipeta je zabalena v blistru a blistr ještě dále v papírové krabici. Ke 400 mikrolitrům přípravku máte 250 ml vzduchu. Lepší je asi koupit multipack se čtyřmi dávkami.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 7flag
Hodnoceno 02.12.2020, varianta Advantage 1 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup
Funguje na blechy
0 ×Nahlásit
Pavla, Písekflag
Hodnoceno 17.04.2020, varianta Advantage 4 × 0,4 ml - spot-on pro malé kočky a králíky
Ověřený nákup
opravdu působí proti blechám
má repelentní účinek - většina klíšťat se na kočku ani nepřisaje a nenosí je na sobě domů, taktéž blechy
vydrží jen 1 měsíc, ale to většina přípravků ve formě pipet
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12