Obnovit stránku

Recenze AlzaCafé, zrnková, 4x250g

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaCafé, zrnková, 4x250g? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 369 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaCafé, zrnková, 4x250g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaCafé, zrnková, 4x250g i vy.
AlzaCafé, zrnková, 4x250g - Káva
AlzaCafé, zrnková, 4x250g
Skladem > 10 ks
449,-
Do košíku
Michal, Miroslavflag
Hodnoceno 16.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
Nechci ji přímo hanit, možná to jen není káva pro mě, ale každopádně rozhodně není středně pražená, ale vyloženě přepálená. Hned, jak jsem ji rozbalil a přičichl, ucítil jsem, že tady něco není v pořádku. Kvalitní káva z pražírny stojí tisíc korun za kilo. Myslel jsem, že ušetřím ale spíš jsem vyhodil tři stovky. Kvalitativně srovnatelná s tím, co koupíte v márketu. Škoda.
Při doručení dle datumu na balení pražena cca před měsícem a půl, což není špatné na tak levnou kávu.
Moc pražená
Myslel jsem si, že kupuju prémiovou kávu z pražírny za perfektní cenu, ale bohužel to tak není.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Staré Město u Uherského Hradištěflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
Vyzkousel jsem uz spoustu vzorku za cely zivot a porad hledal ten nejlepsi. Kamarad mi dal prvni balicek zdarma a byla to pecka. Od te doby nemuzu prestat. Jo, tohle je o kave...
Nejlepsi.
Rychle mizi.
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
Bohužel přepražená, chutná připáleně
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 250g
Ověřený nákup
Přepražený humus
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brnoflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
chutná
relativne drahá
0 ×Nahlásit
Tomáš, Staré Město u Uherského Hradištěflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 250g
Ověřený nákup
nejlepší káva
výborná chuť
dochází příliš rychle
0 ×Nahlásit
Kvintech solution, s.r.o., Prostějov 1flag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
Za ty prachy nekoupíte takovou kávu
Vyzkoušel jsem mnoho káv ... a tohle je fakt milé překvapení
voní, když to rozděláš
voní, když to pomeleš
voní, když si to uděláš (v presovači pro rejpálky :)
a také to 3 týdny vydrží voňavé
ta zelená příšera :)
0 ×Nahlásit
Ladislav, Havířov 1flag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
Lahodná chutná káva už jsem zkusil od známých zeď kupují pro nás a určitě se vrátím pro další
Lahodná chuť kávy už jsem měl možnost zkusit koupím i příště
0 ×Nahlásit
Petr, Brnoflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 1000g
Ověřený nákup
kupuju opakovaně
z bežně dodávaných káv je asi nejchutnější
nemá kyselý ocas
0 ×Nahlásit
Ivana, Březováflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta AlzaCafé, zrnková, 250g
Ověřený nákup
výborná káva
nic
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06