Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo Arm D15S Tube

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo Arm D15S Tube? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo Arm D15S Tube. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo Arm D15S Tube i vy.
AlzaErgo Arm D15S Tube - Držák na monitor
AlzaErgo Arm D15S Tube
Skladem > 5 ks
2 490,-
Do košíku
Jakub, Ilavaflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
je na 2 monitory
normálne som pokazil stôl, keď som sa snažil nastaviť monitory do polohy, do ktorej som potreboval. pretože on sa nehýbe to rameno, keď potrebujete posunúť monitor. on sa vám hýbe celý stojan (:
skoro nemožná manipulácia podľa potreby (všetko sa to hýbe v celku)
nedokážem si nstaviť monitory ako potrebujem, pretože stojan si sám povie čo chce
je to celé zle, lepší si spravíte doma na kolene
najradšej by som sem dal video ako sa "dajú nastaviť" monitory na tomto stojane, no žiaľ bohu mi to Alza nepovoľuje. dostali by ste nervy aj za mňa pri pohľade na to, ako si mi pri pohybe ramena pohne celý stolík
0 ×Nahlásit
Alexander, Leviceflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
udrží 2 24" monitory bez problémov
množstvo nastavení polôh
robustná konštrukcia
nemám
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.04.2023, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
Monitory 27' udrží s přehledem
Dají se pěkně pozicovat monitory
cena
vlezou se tam max. 3 kabely (napájeni, 2x HMDI)
za mě zabírá stále na stole dost místa
s dálším kloubem na vice by už šlo lépe redukovat místo
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Prahaflag
Hodnoceno 31.03.2023, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
solidní zpracování
Monitory hodně vystupijí dopředu
0 ×Nahlásit
David, Pragueflag
Hodnoceno 22.03.2023, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
pevný
jednoduché upevnenie na stôl
v prípade že stojan nie je možné mať v strede stolu, tak by som ocenil jedno rameno o trošku dlhšie
0 ×Nahlásit
Róbert, Bratislavaflag
Hodnoceno 15.04.2021, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
funkčný na dva 27” monitory
po donastavení držia a neklesajú
škoda, že nie je všetko v jednom farebnom prevedení - noha, VESA aj časti ramien sú v rôznych farbách
vedenie troch a viac káblov po ramenách je už fakt problém
vedenie káblov po ramenách mohlo byť šikovnejšie
od ramien nadol chýba možnosť skrytia káblov
0 ×Nahlásit
Zdeněk, PETŘVALDflag
Hodnoceno 07.01.2021, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
zabírá na stole málo místa
jednoduchá montáž
0 ×Nahlásit
On-Line, spol. s r.o., Třinecflag
Hodnoceno 17.06.2020, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
Špička
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 14flag
Hodnoceno 30.01.2020, varianta AlzaErgo Arm D15S Tube
Ověřený nákup
Unese 8 kg
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19