Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo FR120 černá

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo FR120 černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo FR120 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo FR120 černá i vy.
AlzaErgo FR120 černá - Podložka pod nohy
AlzaErgo FR120 černá
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
790,-
Do košíku
Branislav, Pezinok 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Podlozku AlzaErgo FR120 čierna (rozmery 38x30 cm) pouzivam uz niekolko tyzdnov, som s nou spokojny, ale chcel by som upozornit, ze podlozka je dost uzka - ma sirku iba 38 cm, t.j. pri sedni musite mat nohy pri sebe, co nie je prave najpohodlnejsie. Ak chce clovek s priemernou vyskou (alebo vyssi) sediet pohodlne a nemat nohy blizko pri sebe, asi by si mal kupit tieto podlozky dve (2) a mat ich polozene vedla seba (jedna noha na jednej podlozke, druha noha na druhej podlozke). Jeden rozmer v popise produktu - vyska 80 cm - je nespravny, podlozka nema v ziadnom smere 80 cm, odporucam predajcovi alza.sk tento zavadzajuci udaj opravit.
jednoducha, masivna
uzka (sirka iba 38 cm)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
Nozicky (gulicky) som hned na zaciatku zalepil, tak verim ze vydrzia nejaky ten piatok. Konstrukcia sa mi zda pevna. Neda sa to sice aretovat, ale myslim, ze po malej uprave si to clovek vie nejak "dotiahnut" :) ale prave to ze to plava, mi vyhovuje viac. aspon noha sem tam zacvici. Za mna spokojnost. Uvidime kvalitu, je to pevne, verim ze vydrzi dlhsie ako ten plastak, co som mal pred tym
Sice sa neda aretovat, odpor je dostatocne silny takze vahou nohy to moc nemenim
pevna konstrikcia
Rozmery tak na hranici, ale da sa
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 9flag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
opravdu nepůsobí levným zpusobem
pevná konstrukce
přiměřená pohyblivost plochy
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Dolní Újezdflag
Hodnoceno 13.07.2023, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
Pevné
Plní účel
gumové podložky na ploše pro nohy se hned začaly odlepovat, tak jsem odloupnul lepivou vrstvu a přichytl to vteřiňákem
0 ×Nahlásit
GASCO s.r.o., Pardubice 3flag
Hodnoceno 24.02.2023, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
splnil očekávání, dostačující, pohodlný
0 ×Nahlásit
Júlia, Liptovská Štiavnicaflag
Hodnoceno 14.07.2022, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
Rozmerovo mi akurát sedí
nie je hlučná, nevŕzga
prijateľná cena
po pár dňoch odpadnú pásky, odporúčam čím skôr zalepiť chemoprénom, potom držia dobre
celá podložka sa šmýka po podlahe, tam treba tiež niečo nalepiť
0 ×Nahlásit
David, Havířovflag
Hodnoceno 13.05.2022, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
Svůj účel splnila a s nákupem jsem spokojený. Bohužel, nedostatky jdou občas cítit.
Výška tak akorát
Šlapací mechanismus
Spokojený s cenou
Nelze zafixovat (není takový problém)
Šířka - nejlépe jednu pro každou nohu
Odlepující se pásky
0 ×Nahlásit
Denisa, Štětíflag
Hodnoceno 26.04.2021, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
pohodlné
nožičky by mohly být více protiskluzové
0 ×Nahlásit
Ján, Opatovceflag
Hodnoceno 09.04.2021, varianta AlzaErgo FR120 černá
Ověřený nákup
Nohy v pohybe aj pri dlhom sedení.
Kovová doska sa od nôh zohreje a potom príjemne hreje.
Stolička mi netlačí na stehná
Neviem ako dlho vydrží konštrukcia pri časom pohybe.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07