Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42" i vy.
AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42" - Držák na TV
AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
cena
nedrží tvar, kýve sa stále a TV o rozmere 32"-80CM uh. nie je vodorovne stabilná aj po výmene originálnej matky zo zadnej strany. Problém je v kĺbovej časti, ktorá nie je dostatočne fixovaná po stranách od výroby.
neodporúčam kúpu pokiaľ máte doma vodováhu a vadí Vám čokoľvek na krivo...
0 ×Nahlásit
Josef, Heřmanův Městecflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mám na něm upevněné dvě televize. Je stabilní a funguje. Za ty peníze dobrá volba
Dobrá cena i kvalita
0 ×Nahlásit
Roman, Svodinflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Na viac druhov tv
Nemá
0 ×Nahlásit
Vít, Plzeňflag
Hodnoceno 26.08.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi dobrý poměr užitné hodnoty a ceny
0 ×Nahlásit
Emma, Trenčínflag
Hodnoceno 05.05.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
-
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 24.04.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Koupen 24. 12. 2022 za 199,- Zavěšen 32" monitor 6kg a úplně v pohodě. Když se dotáhnou matice, tak není žádná vůle a perfektně drží. :-)
Cena
Nastavení sklonu a možnost "vytažení"
Instalace
0 ×Nahlásit
Michal, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 23.02.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je to pevné
Univerzální
0 ×Nahlásit
Lubor, Prakšiceflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Asi nic
Montáž pro dva lidi. Nestabilní.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kostelec nad Černými lesyflag
Hodnoceno 24.01.2023, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Zpracování a nekvalita držáku který se kýve v kloubu. Nainstalovaná televize je 32" a držák to nezvládá. Problém je jak ve vůli šroubu který má na sobě čtvercový nálisek, ale ten je mnohem menší než kolejnička v které jezdí a druhá věc je ta, protikus, kde je kolejnička je také hodně rozevřený a nedoléhá k protikusu co je přidělaný na televizi
0 ×Nahlásit
František, Praha 9flag
Hodnoceno 23.12.2021, varianta AlzaErgo M155B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
v místě kloubu je vůle, TV se naklání, nedrží fixně
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16