Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 151 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42" i vy.
AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42" - Držák na TV
AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Skladem > 10 ks
599,-
Do košíku
Roman, Hostiviceflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
jelikož jsem ho kupoval k této TV, jsem nucen ho vrátit
Nevhodný k TV 32" JVC LT-32VAF3335, překryje anténní konektor
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Oceňuji že k držáku jsou přiloženy všechen montážní materiál (hmoždinky, šrouby)
nic
0 ×Nahlásit
Jan, Pec pod Sněžkouflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
držák je dobrý
0 ×Nahlásit
Václav, Kamenné Žehroviceflag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Vše funguje jak má
Pokud se někomu natáčí k jedné straně tak to má nejspíš na křivo přidělané.
0 ×Nahlásit
Petr, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý poměr užitná hodnota/cena
To je spíš jen můj problém. Potřeboval bych rameno o kousek delší, aby se přijímač 32' dal nastavit kolmo ke stěně.
0 ×Nahlásit
Kryštof, Velká Dobráflag
Hodnoceno 16.10.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
funguje jak má
šikovná věc pro koukání jak z gauče tak z kuchyně :-D
0 ×Nahlásit
Daniela, Nejdekflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Plní funkci
0 ×Nahlásit
Albín Adamkovič, Zdibyflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Kvalitní materiál, jednoduché a přesné.
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 4 - Nusleflag
Hodnoceno 29.08.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Snadná instalace
0 ×Nahlásit
Matyáš, Třinecflag
Hodnoceno 26.08.2023, varianta AlzaErgo M160B Allround kloubový 23"-42"
Ověřený nákup
Ve stěně drží dobře
Televize neustále padala na jednu stranu, kvuli systému naklápěni který vůbec nedrží a kazí poměrně solidní konstrukci
Těžko přístupnou matici není možné bez použití kleští a hrubé síly vůbec utáhnout aby se televize neklimbala
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19