Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 117 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80" i vy.
AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80" - Držák na TV
AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Skladem > 5 ks
1 490,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
vyzerá pekne
splnilo účel
0 ×Nahlásit
Róbert, Prešovflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi pevný držiak s masívnymi priloženými hmoždinami a skrutkami. Otestované vlastnou váhou, ani sa nepohol. Avšak polohovanie je dosť tuhé, musel som za telku dosť silno potiahnuť, až som mal o tv obavy.
0 ×Nahlásit
Petr, Plzeň 18flag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
Bytelný
Šablona pro vrtání děr nesedí s držákem asi o půl díry; naštěstí tam je trochu vůle
0 ×Nahlásit
Dušan, Sučanyflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
drží
trochu ťažší
0 ×Nahlásit
Petr, Budiměřiceflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
robustní
jednoduchá instalace
0 ×Nahlásit
Petr, Luka nad Jihlavouflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
Robustní držák na TV s dobrou nosností. Jednoduchý systém zavěšení TV
Rozteč děr na dodané šabloně nebyla zcela v souladu s roztečí na držáku. Naštěstí jsem si zkontroloval.
Distanční podložky mají malý průměr a zapadají částečně do otvorů na tv.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Moravské Budějoviceflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za ty peníze kus železa. Montáž v pohodě a člověk by řekl že se na tom může snad i oběsit
Robustní
Dobře nastavitelný
Krásně sedí i pro VESA 600x něco
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
moja prva montaz drziaka tv na stenu. navod zrozumitelny, suciastky prehldne obalickovane a oznacene. Samotna montaz bola zalezitost asi 10-15 minut, najviac casu zabralo vymeriavanie a vrranie dier. Niekomu moze vadit absencia vodovahy, comu celkom nerozumiem, lebo vodovahou treba kontrolovat naznacenie dier. ked uz su diery vyvrtane, darmo bude mat drziak samotny vodovahu. navyse na naznacenie dier je pribalena sablona. s drziakom by som to nerobil, zakladna konstrukcia je tazka
Robustny
Aj lahka tv sa lahko otaca do stran
Montaz bez problemov
pouzite pre LG C3 65” - drzi bez problemov
papierova sablona v baleni
velka variabilita “dostelovania”
moznost belkeho vytiahnutie tv - bez problemov som odmontoval stojan z tv az po zaveseni na drziak
Tazsie sa vytahuje do priestoru (ked potrebujem zapajat kable) - je to ale spojene s tym, aky robustny drziak je (to je ako kupit Ferrari a stazovat sa na spotrebu)
0 ×Nahlásit
Peter, Nove Mesto nad Vahomflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super produkt za danú cenu. Pevný vyzerá že niečo vydrží. Kúpil som dva, v oboch prípadoch plná spokojnosť.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta AlzaErgo M610B Advanced kloubový 37"-80"
Ověřený nákup
Uplně vyhovuje mým potřebám
Snadná montáž
Poněkud tužší chod
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06