Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo Table ET3 černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo Table ET3 černý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 69 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo Table ET3 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo Table ET3 černý i vy.
AlzaErgo Table ET3 černý - Výškově nastavitelný stůl
AlzaErgo Table ET3 černý
Skladem > 5 ks
5 990,-
Do košíku
David, Prahaflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta AlzaErgo Table ET3 černý
Ověřený nákup
Pevný
Kvalitní
chybí příprava desky na přichycení stolu
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prahaflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 černý
Ověřený nákup
Sestavit konstrukci je celkem v pohodě. Osobně něvěřím, že dlouhý regulátor a ani klička vydrží déle než půl roku, protože je to celkem úzký kus železa a úchyty na příčném ovládání jsou zakončeny plastem. Nicméně montáž desky...když jsem vybalil a zjistil, že tam nejsou předvrtané díry, tak jsem šel do kolen. Zlatá IKEA. Po 30min měření jsem zjistil, že konstrukce prostě NENÍ rovná. Nosné lišty jsem namontoval a nebyly souběžné. Vyřešeno odšroubováním lišty, přišroubování ke stolu a následné utažení zpátky. Nesedí to 100% na sebe, ale drží.
Zdá se stabilní
Vypadá celkem dobře
No jde nastavit, to jsme čekali
Montáž desky
Jde ztuha
Konstrukce nebyla zcela rovná.
0 ×Nahlásit
Daniela, Praha 4 - Nusleflag
Hodnoceno 19.08.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 černý
Ověřený nákup
Pekny vzhled
Stabilita
Odolnost
Dobra cena oproti konkurencnim vyrobkum
Neskodil by vetsi rozsah co do vysky, napr. ja osobne se 168 cm bych uvitala jeste cca 3-5 cm nizsi polohu pod stanovenou dolni hranici nastavitelnosti
0 ×Nahlásit
Maroš, Levočaflag
Hodnoceno 17.08.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 bílý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Môj setup: 3x monitor 27" každý na vlastnom držiaku, bedňa, všetky periférie(myš, klávesnica, reproduktor), doska s rozmerom 180 x 80 x 25 mm(28 kg). S prehľadom to dvihne(trocha sa natriasajú monitory pri zdvihu ale nie je to nič zlé). Inštalácia je pomerne jednoduchá ale odporučil by som aby nato boli dvaja.
jednoduchá inštalácia
prehľadný návod
nosnosť
dobrá rozteč pre zdvih
pomerne malé balenie vojde sa aj do malého auta
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 4flag
Hodnoceno 21.07.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 šedý
Ověřený nákup
jsem spokojený
zpracování
nic
0 ×Nahlásit
Michal, Hranice 1flag
Hodnoceno 09.07.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 bílý
Ověřený nákup
Byly trochu nervy při montáži desky, aby vše sedělo, ale jinak super stůl pro vyšší lidi nebo ty co potřebují u stolu stát.
nastavitelná výška
možnost práce u stolu i ve stoje
mechanický posuv
stabilita
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 černý
Ověřený nákup
Na tomto stole mám dva 24” monitory a notebook na držiaku, canon laser tlačiareň, svetlo, repráky, dock, zo spodu prišróbovaný PC držiak s ťažkým počítačom + predlžovačky. A zvláda to bez problémov zdvíhať. Mám 191cm, výška na standing office bez problémov stačí. Je to super stôl za prijateľnú cenu.
veľa znesie
cena
výška
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.05.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výškově nastavitelný stůl mám zatím 14 dní a jsem s ním spokojený. Co se týče stability, tak ta je skvělá. A to jak v nejnižší poloze, tak i v nejvyšší poloze (123 cm). Při psaní, nebo pohybu myši je stůl stabilní a nekývá se (mám ho opřený o zeď). Pokud stůl není opřený o zeď, tak se trochu kývá při pohybu myši a při psaní na klávesnici (ale není to nic hrozného). K přišroubování nohou stolu k desce jsem použil aku vrtačku/šroubovák (Milwaukee M12 BDD) s nástavec na bity/magnetickým držákem bitů 120 mm (KREATOR KRT063400). Co se týče návodu, ten je vytvořen dobře, ale v některých bodech není uveden zcela jasně. V prvním kroku je nutné vyšroubovat oba dva šroubky. V sedmém kroku v prvním je nutné otočit matici, což není v návodu uvedeno. Délku tyče (v manuálu označena písmenem B) jsem zvolil 156 cm. Nechal jsem zde 4 cm rezervu, kvůli tomu, že v předchozí recenzi psal zákazník o tom, že maximální délka je 158 cm, jinak se tyč nepropojí. Postupoval jsem v manuálu následovně: 1, 2, 3, 6, 7, 9, 5, 4, 8, 10. Jako pracovní desku jsem zvolil bukovou desku o rozměrech 182x76x2,8 cm. Průběžnou bukovou desku jsem kupoval v obchodě Drevo-spektrum.cz, který nabízí bukové a dubové spárovky (průběžné). Cena mé desky byla 3400 Kč včetně dopravy. Je nutné napsat na e-mail obchodu žádost o zkrácení na rozměr 182 cm (deska má totiž rozměry 205 cm, je tedy nutné si požádat o zkrácení). Desku jsem natíral křídovou barvou Annie Sloan Chalk Paint. Poté jsem ji navoskoval světlým voskem (clear wax) od Annie Sloan. Barvu jsme natíral štětcem, ale příště bych zvolil stříkací pistoli (např. BOSCH PFS 2000). Cena barvy, vosku a štětce byla 1671 Kč (Patinahouse.eu) včetně dopravy. Jako podložky jsem zvolil 2 zelené podložky Glorious Green Screen XXL (rozměry 46x91 cm) s cenou 599 Kč za kus.
Výborná stabilita i při nejvyšší poloze 123 cm
Vzhled
Cena (kupováno za 4199 Kč)
Hmotnost balení 21.5 kg
Jednoduchá montáž
Video návod na YouTube (v popisku zboží)
Kvalitní zpracování
Kličku lze schovat pod stůl
Nosnost 70 kg
Výborně zabaleno
Vhodné pro masivní desky o délce až 182 cm
Manuálně nastavitelná výška 73–123 cm
Není elektrický (nevyžaduje elektřinu)
Pokud stůl není opřený o zeď, tak se trochu kývá při pohybu myši a při psaní na klávesnici (ale není to nic hrozného)
0 ×Nahlásit
Peter, Hamuliakovoflag
Hodnoceno 22.05.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
Nič
0 ×Nahlásit
Klára, Prievidzaflag
Hodnoceno 18.05.2023, varianta AlzaErgo Table ET3 černý
Ověřený nákup
skvelé, ak ho človek nájde v zľave tak nad tým netreba rozmýšľat (môj bol za 120e)
jednoduché a rýchle poskladanie
kľuka je plastová
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14