Obnovit stránku

Recenze AlzaErgo VA210 černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaErgo VA210 černý? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaErgo VA210 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaErgo VA210 černý i vy.
AlzaErgo VA210 černý - Držák
AlzaErgo VA210 černý
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Josef, České Meziříčíflag
Hodnoceno 26.01.2023, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Ani jeden závit nebyl funkční. Řešením bylo převrat je a pomocí vlastních matek a šroubků připevnit základnu na držák. Dobrý nápad, ale mizerné provedení, vcelku k ničemu. Naštěstí jsem vyhodil peníze pouze za jeden kus.
0 ×Nahlásit
Martin, Nitraflag
Hodnoceno 18.01.2023, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Zjednodušený presun monitora na iný stojan (u nás každoročne na Vianoce) Zjednodušené upevnenie monitora na stojan
používam aj na upevnenie vlastných výmyslov na stojan (dvojramenný ako držiak nástenky a vešiak na náramky na dcérinom stole ...) ten plastový ozubený prvok je nezvyklý, človek by chcel otáčať, ale keď sa naučí na to, že je to držiak skrutky, ktorá poisťuje monitor proti vypadnutiu, a stačí len použiť skrutkovač, ocení to.
Už máme asi 5 kusov
Minimálne na 2 z 3 ks sa vždy 1 závit (mám pocit, že na tom istom mieste ) v základnej doske (časť, ktorá sa priskrutkuje na stojan) nedal použiť a nahradil som ho tenšou skrutkou s maticou a podložku.
jeden kus mal mierne nesústredný otvor na adaptéri (časť, ktorá sa priskrutkuje na monitor) s valcovou časťou skurty na základnej doske - musel som použiť mikrobrúsku s valcovým diamantovým nástavcom (najlacnejší z LIDLa či sady v brúske) na zväčšenie v príslušnej časti - asi 0,5 mm, zvládnuteľné aj s pílnikom. Dalo by sa to napraviť aj miernym ohnutím, ale takto to pre mňa jednoduchšie. Samotná úprava nebola nevyhnutná, ale s ňou to potom išlo ľahko tam aj späť
0 ×Nahlásit
Martin, Nitraflag
Hodnoceno 01.01.2023, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Zjednodušený presun monitor a ma iný stojan (u nás každoročne na Vianoce)
Zjedodušené upevnenie monitor na stojan
Minimálne na 2 z 3 ks sa vždy 1 závit (mám pocit, že na tom istom mieste ) v základnej doske nedal použiť a nahradil som ho tenšou skrutkou s maticou a podložku.
0 ×Nahlásit
Adéla, Lipová-lázněflag
Hodnoceno 27.10.2022, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Tento produkt jsem zakopila již 3x, pro všechny své monitory. Možnost jednoduše sundat monitor z variabilního držáku je naprosto perfektní, protože jinak člověk čelí těžké zkoušce odšroubovávat těžký monitor, u toho držet držák, aby při odlehčování nevypružil jinam, a do toho se snažit udržet mezi držákem a monitorem pravý úhel, aby se neskříply ještě nevynadné šrouby.... to je peklo na zemi, nikdy víc :D :D
Kvalitní kovová konstrukce, přiměřeně robustní.
Jednoduchý a praktický mechanismus (až na povolovací šroub nahoře, ale když ten šroub člověk rozebere a většinu ho odstraní, je nasazování monitoru již opravdu praktické :D ).
Ten povolovací šroub navrchu je hodně špatný vtip - když vidím šroub spojující dva díly, intuitivně očekávám, že jeho funkce je oba díly zajistit proti pohybu a jeho vyšroubování budu moci oba díly rozpojit - ale kdepak, tenhle šroub způsobuje to, že postupně posouvá vzájemnou polohu obou dílů a pokud jej chci vytahnout, musím nejdřív povoliv jiný šroub schovaný uvnitř plastového krytu. povedlo se mi na jedné z těchto přechodek šroub úplně zničit, jak jsem se ho marně pokoušela vyšroubovat, než mi došlo, že má šroub úplně jiný účel. U třetí přechodky jsem se již poučila a tenhle debilní šroub rozebrala a nechala na místě pouze jeho spodní část, která zajistí oba díly přechodky k sobě a zároveň mi nepřekáží v sundání monitoru.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Újezd u Černé Horyflag
Hodnoceno 27.09.2022, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Díry jsem převrtal, plechy narovnal, horní šroub vyměnil a funguje dle očekávání.
Rozšroubovat skoro nemožné, šroub se při povolování skoro strhnul.
Na 1/2 jsou vyřezány závity takže nelez použít na přišroubování na VESA 100 (VESA 75 je v pořádku).
Kolmost závitů je naprosto otřesná, po zašroubování je rozteč konců šroubů vůči hlavě o několik mm posunutá.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2022, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
najmensie dierky na dieli, ktory sa mal skrutkami pripevnit na pohyblive rameno, nemali vyrezane zavity a preto nebolo mozne tento diel priskrutkovat. Ked som to skusil nasilu, uplne znicilo zavit na skrutke.
pri spatnom zlozeni (zasunuti) oboch dielov zrazu nepasovala vrchna skrutka do diery. Bolo potrebne plech ohnut.
v stave ako som to dostal, uplne nepouzitelne. Skusim vratit.
0 ×Nahlásit
Petr, Mostflag
Hodnoceno 15.03.2022, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
jednoduchost
cena
praktičnost
0 ×Nahlásit
Jakub, Kobeřiceflag
Hodnoceno 05.09.2021, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
Jednoduché, pevné, stabilní
Nedovolili mi objednat více kusů najednou, což není moc ideální vzhledem k účelu držáku
0 ×Nahlásit
Ivo, Postřižínflag
Hodnoceno 17.12.2020, varianta AlzaErgo VA210 černý
Ověřený nákup
potřebuji používat jeden monitor na dvou místech a toto mi velmi usnadnilo situaci
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04