Obnovit stránku

Recenze AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra i vy.
AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra - Ochranné sklo
AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
překvapivě šlo velmi snadno nalepit
Poměr výkon/cena odpovídá
eliminuje mírný přesah rámečku hodinek nad původní displej, což je pro mě plus
nevšiml jsem si, že by došlo k zhoršení citlivosti displeje
nejsou na něm nikterak vidět skvrny od mastných prstů
celkově hodnotím, jako příjemné překvapení
je tam mírná mezírka mezi sklem a krajem hodinek, ale nic zásadního, co by vadilo (všiml jsem si toho až při psaní této recenze)
0 ×Nahlásit
Kateřina, Borflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Sedí pěkné.
Horší citlivost na dotek.
0 ×Nahlásit
Denisa, Kolín 2flag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Kupuji už druhé, protože na původním mám prasklinu. Sklo hodinek ale ochránilo.
Perfektně sedí
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 4flag
Hodnoceno 20.06.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Skvele sedi, neodchlipuje se. Snadna instalace
0 ×Nahlásit
František, Ostrovflag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Snad jen cena
Vždy vydrželo tak týden prasklo po lehkém bočním kontaktu
Špatný dotek jak níže uvádějí
0 ×Nahlásit
Martin, Želečflag
Hodnoceno 12.04.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Působí fortelně
Zhoršuje dotykové vlastnosti displeje tak, že hodinky nelze používat.
Displej špatně reaguje na dotyk. Kód jde zadat až na několikátý pokus, protože sklo "samo" mačká delete, a maže čísla, která píšu. Displej sám od sebe roluje obsah nahoru a dolů. Aplikace nejdou otevírat, displej přes sklo nereaguje. Po půl hodině trápení musím sklo sundat, protože hodinky jsou neovladatelné. Je mi líto.
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 09.01.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Jsem plně spokojen funguje perfektně, přesně podle představ.
Sedí super.
jednoduché nalepit
Citlivost na dotek je v podstatě stejná
Pokrývá celou část displeje
Cena
Na nic jsem nepřišel
0 ×Nahlásit
Martin, Brnoflag
Hodnoceno 08.01.2023, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
Sedí perfektně
Žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.12.2022, varianta AlzaGuard 2.5D FullCover Glass Protector pro Apple Watch Ultra
Ověřený nákup
"Obavy, že by sklo na dotykové hodinky akýmkoľvek negatívnym spôsobom ovplyvnilo fungovanie displeja, pokojne hoďte za hlavu. Bude 100 % presne reagovať na každý váš dotyk." toto je cira blbost a klamstvo. vdaka tomuto sklu zadavam PIN 8x dlhsie ako by som ho zadaval bez skla, lebo sklo neuveritelnym sposobom ovplyvnuje fungovanie displeja. na dotyk bud nezareaguje, alebo po dotyku nahodne vymazava predtym zadane cislice a pod. je to skratka sunt.
lacne
vyrazne zhorsuje dotykove vlastnosti displeja
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14