Obnovit stránku

Recenze AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý i vy.
AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý - Bluetooth lokalizační čip
AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Skladem > 10 ks
599,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.07.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy bílý
Ověřený nákup
Ve slevě za cenu 300kč super věcička
Funguje bezvadně
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 9 - Vysočanyflag
Hodnoceno 19.07.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Tracker musím po každém nabití opětovně párovat s FindMy. Kolikrát si třeba až po týdnu všimnu, že tracker nereaguje. Nepošle notifikaci o vybití ani o neaktivitě. Tracker se nechová standardně. S obdobným wallet trackerem od Nomad mám mnohem lepší zkušenosti. Rozhodně Alza Tracker nedoporučuji. I laciné trackery z Actionu jsou spolehlivější.
Tenký
Hlasitý
Krátká výdrž baterie
Po kazdem nabiti je treba zbovu tracker párovat
0 ×Nahlásit
Juraj, Prievidzaflag
Hodnoceno 04.07.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Perfektná náhrada za AirTag do peňaženky
Funguje s FindMy
Hlasitosť alarmu slabá
Nemá funkciu proximity hľadania (AirTag má)
0 ×Nahlásit
Radek, Prahaflag
Hodnoceno 20.06.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Bezdratove nabijeni
Velikost
Kdyby otvor pro poutko byl uprostred kratke strany bylo by lepsi.
0 ×Nahlásit
Karel, Tábor 2flag
Hodnoceno 15.06.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
tenká
rychlé bezdrátové nabíjení
hlasité zvonění
zatím nic
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 04.06.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Malá
Bezdrátové nabíjení
Nemá close find, je to klíčová funkce co bych chtěl no..
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Pesuje aj do menšej peňaženky
Cena
Super vecička
Nálepky na kartu zanechávajú lepkavé kúsky
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 6 - Bubenečflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
Vsechno funguje jaké napsáno v popisu.
V instrukcí k lokátoru je napsáno, že vydrž baterie je přibližně 2 měsíce. Na webu se uvádí hodnota 6 měsíců. Zatím nevím jaká hodnota je správná.
0 ×Nahlásit
Leopold, Košiceflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy bílý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Neda sa pripojit k BT
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
30.05.2024
Dobrý den, karta se připojuje skrze aplikaci FindMe. Postup je uveden v návodu v kapitole Přidání do seznamu zařízení.
Peter, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 08.05.2024, varianta AlzaGuard Hero SlimTag with FindMy černý
Ověřený nákup
cena
mapa funguje super
nema funkciu vdaka ktorej by iPhone ukazal kde presne je karta v miestnosti, ukazuje to len na mape
obcas to ma delay
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12