Obnovit stránku

Recenze AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 215 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá i vy.
AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá - MagSafe peněženka
AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá
Skladem > 10 ks
249,-
Do košíku
Matej, Jalovecflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá
Ověřený nákup
Originál drží lepsie, ale za tie peniaze postačujúce
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
Magsafe
Drží na Obale
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
cena
vzhled
hůř drží (s porovnání s jinou peněženku kterou mám tak je to dost špatný)
0 ×Nahlásit
Matěj, Plzeň 1flag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
3 karty jsou maximum, ale vejdou se úplně bez problému a zároveň se snadno vyndavají. Nechápu zde komentáře, že vyndat nejdou, pro vyndání je nutno použít otvor z vnitřní strany. To zřejmě ostatní hodnotící neudělali.
Materiál
Zpracování
Cena
Síla magnetu
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
nedrží moc pevně
0 ×Nahlásit
Pavol, Košiceflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
Na iPhone samotnom drži naj peckovo ...ani sa nepohne top..
Prevedenie veľmi pekne decentne ..jemne prešitie .. super
Tym padom , že to drži super na iPhone realne ho viete položit kdekoľvek na stôl atď .. bez toho aby sa doškrabal ..iPhon je vo vzduchu :)
Vojdu ta 3 karty .. idel vodicak,obciansky, karta ...
Za malo penazi oproti 70e za orig veľa muziky .. :)
Cez ine puzdra bez magsave ako aj vaše kožene napr.. to nedrži .. (na originali drži ok)
0 ×Nahlásit
Jan, Plzeňflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá
Ověřený nákup
Musím oponovat některým recenzím, které zmiňují, že je peněženka prohnutá či špatně drží a nebo se do ní nevejde potřebné množství karet. Mám žlutou variantu a peněženka je rovná, spolu s koženým pouzdrem Alza Guard (iPhone 15) drží opravdu přesvědčivě a pak spolehlivě pojme tři karty s tím, že tam vidím i rezervu na "záložní kilo". Peněženku jsem zkoušel i na kryt zn. Fixed s podporou Magsafe a také drží dostatečně. Samotná peněženka je pěkně zpracovaná a pocitově asi nejlepší lowcost koženka, kterou jsem viděl. Výtku mám stejnou jako u kožených pouzder... Málo barevných variant... Červená a nebo i tmavě fialová by tomu slušela, nebojte se barev 🙂 Jestli budou další barvy, rozhodně koupím na střídačku.
Zpracování
Magnet
Pohodlně pojme tři karty
Málo barevných variant
0 ×Nahlásit
Pavel, Štětíflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
Drží pevně
Materiál se začal rozpadat
0 ×Nahlásit
Juraj, Liptovský Mikulášflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe žlutá
Ověřený nákup
Vydrží dlhšie než originál apple
Viac sa do nej zmestí než originál apple cca 4-5 kariet
Materiál pôsobí strašne lacno
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta AlzaGuard PU Leather Card Wallet Compatible with Magsafe černá
Ověřený nákup
Za mne funkčnost slabá. Otázka zda originalní apple peněženka drží lépe a zda není problém i v kombinaci s mým obalem. Obal co mám - kožený nomand (z těch dražších obalů) - nedrží ani dostatecně teda na magnetu v autě :( . Alza peněženka vyzkoušena i na originalním megsafe koženém obalu apple a trochu lepší, ale stále na můj vkus, jak by pevně měla držet, prostě málo!
Pěkně provedeno
Příjemný materiál
hodně slabý magnet, budu vracet, predstava sily magnetu byla taková,že bude obtížné sundat. Kdyz se dá do kapsy,děsím se ztraty. Mozna to je to obalem (kožený NOMAD),což zatím nemám vyzkouseno(budu obal testovat s originalem od apple).
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18