Obnovit stránku

Recenze AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 97 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové i vy.
AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové - Pouzdro na sluchátka
AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 růžové
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Marek, Olšanyflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pouzdro pouzdruje.
0 ×Nahlásit
Petr, Holasiceflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 červené
Ověřený nákup
prvni tyden byl ok
karabinka je prekvapive pouzitelna
druhy tyden uz nedrzi cast co kryje vicko
to je mozna proto, ze pro bezdratove nabijeni je potreba ji sundavat, protoze pri polozeni na dobijeci podlozku se sluchatka nenabiji kvuli "previsu" pouzdra na zadni casti
0 ×Nahlásit
Jan, Ostrava-Výškoviceflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 černé
Ověřený nákup
Po pár měsících se roztáhne a nedrží na krabičce
0 ×Nahlásit
Martina, Suchá nad Parnouflag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 bílé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ žiadna nevýhoda.
0 ×Nahlásit
Marek, Brno 28flag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 modré
Ověřený nákup
Svůj účel plní
Kryt USB
Trochu nesedí
Sedne křivě
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 černé
Ověřený nákup
plní účel
jednoduché nasazení
cena (v akci se da koupit pod stovku)
krytí víčka při uzavření pouzdra nedoléhá ke spodní část, je tam dost velký prostor
kryt na sebe chytá prach, drobky atd. a na černém provedení je to hodně vidět, už bych koupila jinou barvu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 zelené
Ověřený nákup
Nedrží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 černé
Ověřený nákup
Krásně sedne
Cena velmi nízká
Elegantní
Nelíbí se mi to logo, ale to přežiju
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 bílé
Ověřený nákup
Po týdnu zatím nic , žádná změna v barvě , test na pád neskousel , po uplynutí časem budou viditelné změny
Výborne spravování
Je Zátka na USB -c
Čepička je jedné cele s hl pouzdrem , vyřešeno pant
Čepička dobře sedí , pevné
Adekvátní cena 69
Ten obrovský Karabin je za mě k ****
Přitahuje drobné vlákna , když nosím v kase . Je to vidět na bílé barvě pouzdra
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hodonínflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta AlzaGuard Skinny Silicone Case pro Airpods Pro 2022 bílé
Ověřený nákup
Pasuje přesně v mém případě
Výřez pro poutko, reproduktor
Záslepka pro konektor
Karabina
Nabíjení MagSafe nabíječkou
LED dioda prosvítí pouzdrem
Sbírá prach a nečistoty na povrchu
Záslepka konektoru vhodná jen pro Lightning (USB-C varianta vytláčí záslepku)
Nenabíjí přes Apple Watch nabíječku (nedosedne kvůli spoji spodního a vrchního dílu pouzdra)
Karabina k bílému pouzdru je černá
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02