Obnovit stránku

Recenze AlzaGuard Waterproof Active Case černé

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaGuard Waterproof Active Case černé? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaGuard Waterproof Active Case černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaGuard Waterproof Active Case černé i vy.
AlzaGuard Waterproof Active Case černé - Pouzdro na mobil
AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Momentálně nedostupné
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup
Vodotesné
Ťažko sa tam vkladá mobil, steny moc lepia
0 ×Nahlásit
Hodnoceno 31.01.2024, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktičnost
kvalitní provedení
malá šířka omezuje univerzálnost použití
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyzkoušeno,opravdu vodu nepropouští.
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup
Vejde se tam i iPhone Pro Max a k menším telefonům i peníze
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup
Pouzdro splnilo funkci, jen je třeba s ním manipulovat opatrně, folie je poměrně tenká
cena
folie je tenká
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Praha 3 - Strašniceflag
Hodnoceno 17.09.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup
Fakt do něho nenateče voda, vyzkoušeno v sladké vodě i v moři, při teplotě vzduchu kolem 35°
Ovládání přes tenký obal je překvapivě pohodové
Na šnůrce na krku se snadno zamastí od opalovacího krému a fotky mají sníženou kvalitu. To není chyba pouzdra, jen tip: je ho třeba otírat, čistit.
Vzduchová bublina kolem obalu by měla bránit utopení mobilu. Nezabrání :)
0 ×Nahlásit
Nikola, Lanškrounflag
Hodnoceno 12.09.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup
Super
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hradištkoflag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case modré
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
praktické
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 4flag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Do pouzdra se mi vejde Samsung Galaxy S20 i s tlustým ochranným krytem Spigen Tough Armor. Pouzdro jsem zavěsil na záclonovou tyč ve sprše a mobil visí krásně v úrovni uší. Při použití ve sprše mobil vlastně každý den dávám dovnitř a vytahuji ven, bohužel však zapínání nejde tak rychle jako odepínání, protože je nutné před zapnutím protáhnout patky na obou stranách najednou. Zajímalo by mě, jestli by pouzdro nefungovalo s jedinou (třeba i větší) zapínací patkou uprostřed...
velmi levné řešení koupelnového "audiosystému"
ve sprše bezproblémově funguje dotyková obrazovka (otisk prstu přirozeně ne)
zapínání je poněkud neobratné
0 ×Nahlásit
Bronislav, Brno 23flag
Hodnoceno 21.08.2023, varianta AlzaGuard Waterproof Active Case modré
Ověřený nákup
Produkt jsem vrátil a to kvůli jediné věci. Mám na telefonu silikonový obal, se kterým telefon do obalu nedostanu kvůli obrovskému tření těchto dvou materiálů. Tedy pozor, telefon v TPU obalu do TPU kapsy fakt nedostanete, přestože je tam místa dostatek.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19