Obnovit stránku

Recenze AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 69 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý i vy.
AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý - Redukce
AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Skladem > 10 ks
199,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
splnilo očekávání
nic
0 ×Nahlásit
Rastislav, Bratislava - Devínska Nová Vesflag
Hodnoceno 12.04.2024, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
funguje :-)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup
Funguje jak má, působí trvanlivě...
Pro mě zbytečně dlouhý kablík...
0 ×Nahlásit
Kryštof, Stateniceflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Redukci jsem si koupil k Macbooku a funguje skvele, at k tomu pripojim cokoliv, hlavne to pouzivam ke grafickému tabletu, a zatím jsem s tím ještě neměl problém. Kabel se mi zda dosti kvalitni na bezne pouzivani
Cena
0 ×Nahlásit
Dominik, Ostrava - Porubaflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup
Funguje jak ma
0 ×Nahlásit
Marcel, Beladiceflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
up
0 ×Nahlásit
Marek, Košiceflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nemám.
Pomer cena a výkon super.
0 ×Nahlásit
Jan, Ostravaflag
Hodnoceno 28.10.2023, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup
USB-A podporuje 10Gbps rychlost
Elegantní vzhled
Nedobře se ohybá do stran
0 ×Nahlásit
Jiří, Brnoflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Redukce nesplnila moje očekávání, je pro mě nepoužitelná, zvažuji její vrácení. Test rychlosti - podmínky: Rychlý externí NVMe SSD disk připojený přes testovanou redukci na PC s portem USB-C. Port PC i box s diskem mají rychlost 20 Gbit/s experimentálně ověřenou. Přenos dat tedy omezuje jen rychlost redukce. Ta má být 10 Gbit/s. Je to hodnota odpovídající označení USB 3.2 Gen 2, což je údaj na obalu i na webu Alza (předpokládám, že se jedná o Gen 2x1, kdyby to bylo Gen 2x2, musela by být redukce ještě 2x rychlejší, tj. 20 Gbit/s). Při testu na portu USB-C s rychlostí 20 Gbit/s byla naměřena rychlost čtení jen kolem 140 MB/s (cca 1,1 Gbit/s, tj. asi devítina očekávané rychlosti). Zápis byl max. 1,06 GB/s (8,5 Gbit/s), což se blíží očekávané rychlosti 10 Gbit/s. Druhý test byl proveden ve stejné sestavě, jen u PC byl použit port USB-C s rychlostí 10 GBbit/s. V tomto případě jsou výsledky opět špatné. Rychlost čtení se sice trojnásobně zvýšila na 433 MB/s (asi 3,5 Gbit/s), ale rychlost zápisu klesla na 400 MB/s (3,2 Gbit/s). Navíc externí disk je rozpoznán jen v jedné ze dvou možných poloh zasunutí USB-C konektoru (pokud vůbec). Závěr testů: Rychlost přenosu dat přes redukci je jen 1/3 nebo dokonce 1/9 očekávané hodnoty. V některých případech není rozpoznáno zařízení připojené přes redukci na USB-C port. Když se k témuž portu na PC připojí stejný externí disk svým kabelem bez redukce, funguje v obou polohách a s plnou rychlostí danou portem. Ohebnost kabelu zaostává za očekáváním. Příště budu kupovat jen kulaté kabely.
Pevný (a tlustý) gumový povrch kabelu. Nehrozí zlomení nebo vytržení z konektorů na koncích.
Kabel je ohebný jen v jednom směru (svisle, tj. kolmo k ploše kabelu). Vodorovně jej nelze ohnout.
Naměřeny nízké rychlosti přenosu dat.
V některých portech USB-C na PC funguje redukce buď jen v jednom ze dvou možných způsobu zasunutí nebo vůbec nefunguje.
0 ×Nahlásit
Petr, Ločeniceflag
Hodnoceno 16.09.2023, varianta AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 (M) to USB-A (F) černý
Ověřený nákup
Nesplnovala USB-C 3.2 Gen 2 (10Gbps) rychlosti se zapojenou 10Gbps nvme ssd enclosure.
Mozna jsem ale mel "jen" vadny kus.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07