Obnovit stránku

Recenze AlzaPower Holder ACC200 černý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Holder ACC200 černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 298 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Holder ACC200 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Holder ACC200 černý i vy.
AlzaPower Holder ACC200 černý - Držák na mobilní telefon
AlzaPower Holder ACC200 černý
Skladem > 10 ks
299,-
Do košíku
Martin, Nymburkflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
OK
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
Po čase začal vypadávat z mřížky ventilace. Buď na nerovnostech nebo i při manipulaci s telefonem (což samozřejmě nikdo za jízdy nedělá:-)
snadná manipulace s telefonem
po čase začal vypadávat z mřížky ventilace
0 ×Nahlásit
Filip, České Budejoviceflag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
zadní hranka, která se opírá plasty palubovky je ostrá a tudíž mi to nenávratně poškrábalo plast pod mřížkou topení v autě.
0 ×Nahlásit
Július, Nová Dedinkaflag
Hodnoceno 30.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Anežka, Ostrovflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobře drží, ale pouze do větracích škvír jinak nelze přidělat, občas trochu problém s otáčením ventilátoru, ale to je auto od auta, jinak spokojená
0 ×Nahlásit
Iveta, Tepliceflag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
drží velmi dobře(pouze za předpokladu,že mřížky ventilace mají vhodnou šířku,nesmí být širší než je délka upevňovacích čelistí!)
snadné vyjmutí telefonu jen jednou rukou
velká pochvala za opěrné nožičky
možnost nastavit úhel natočení
zatím nic
0 ×Nahlásit
Jiří, Lišov u Českých Budějovicflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
Kvalitní držák na telefon. Hledal jsem dlouho držák, který by bez problémů pasoval do kulatých ventilátorů automobilu Ford Fiesta r. v. 2007.
Pevně drží mobilní telefon
Na nezpevněné cestě nevypadne
0 ×Nahlásit
Tomáš, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
Drží pevně v mřížce Škoda Kamiq
Stisk telefonu je pevný
Mezera na nabíjecí kabel je dostatečná
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
Držák se osvědčil, dobře drží v mřížce, telefon z něj nevypadává, takže jsem zakoupil ještě stejný do druhého auta.
Na žádné zápory jsem zatím nenarazil...
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta AlzaPower Holder ACC200 černý
Ověřený nákup
Pevné uchycení telefonu
Dobře drží ve ventilaci
Koupil jsem opakovaně
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16