Obnovit stránku

Recenze AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 230 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná i vy.
AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná - Powerbanka
AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná
Prodej skončil
Věra, Lázně Bělohradflag
Hodnoceno 03.07.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
cena a výkon
koupeno jako dárek a samozřejmě, životnost po půl roce aktivního skoro každodenního užívání klesá
0 ×Nahlásit
Andrea, Brnoflag
Hodnoceno 24.05.2024, varianta AlzaPower Ingot 10000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
rychleji nabije mobil
dostatečná kapacita
0 ×Nahlásit
Ondřej, Hořoviceflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
V návodu se píše kapacita 14000mAh. což by i odpovídalo: Telefon napíše rychlé nabíjení, s tím jsem nějak počítal
Pěkný masiv
Kapacita
0 ×Nahlásit
Jakub, Dlouhá Loučkaflag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 stříbrná
Ověřený nákup
Dobrá ke Quest 2
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brnoflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Powerbanka má vysoké ztráty při dobíjení Reálně z ní dostanete 14 000 (vysoká ztráta vnitřní elektroniky) Za ty peníze to jde Ale hodilo by se, aby rychlodobíjení podporovalo alespoň 30 W Powerbanka podporuje jen 18 W (9 V / 2 A), což je dneska už docela málo. Jeden z USB A konektorů je křivě, nevím jak moc to bude vadit. Ukazatel stavu dobití baterií, je spíše orientační občas neodpovídá realitě.
Relativně velká kapacita
18 W nabíjení
Nezvládne nabíjet více zařízení přes rychlé nabíjení
Pro někoho hmotnost produktu
Snadno se odře
Ukazatel dobytí není spolehlivý
0 ×Nahlásit
Kateřina, Stochovflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup
Za nás spokojenost. Funguje jak má. Je plně využívána každý den
0 ×Nahlásit
Ladislav, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ještě jsem ji nestihl vybít, pokud bude ok, tak dobrý, ale jeden z USB A konektorů je šikmo, nevím jak moc to bude vadit, zda raději nevrátit
Pokud bude mít uvedené parametry, tak super
Je dost těžká
Jeden z konektorů je špatně naletován
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostrava - Heřmaniceflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lehká
Rychlé nabíjení
0 ×Nahlásit
Marcel, Bratislavaflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta AlzaPower Ingot 10000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoducha a ucelna
0 ×Nahlásit
Ján, Spišská Teplicaflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta AlzaPower Ingot 20000mAh Quick Charge + PD3.0 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Môžem sa spoľahnúť, že mi nabije všetko, čo potrebujem, keď som mimo domova
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07